Életveszélyes fenyegetést kapott a miniszter - Városi Kurír

Sorting by

×

Életveszélyes fenyegetést kapott a miniszter

Susanne Raab integrációs miniszter életveszélyes fenyegetést kapott a közösségi médiában. A kormányhoz tartozó politikai iszlám dokumentációs központja által a múlt héten bemutatott “iszlámtérkép” továbbra is borzolja a kedélyeket Ausztria szerte.  Susanne Raab minisztert is megfenyegették  már a közösségi médiában. A rendőrség magasszintű vizsgálatot folytat az ügyben.

Hirdetés

Mi is ez az “iszlám térkép”?

A Muszlim Ifjúsági Ausztria (MJÖ) pert akar indítani a Susanne Raab (ÖVP) integrációs miniszter által meghirdetett “iszlámtérkép” ellen.,” ami listázni kívánja a  muszlim intézményeket nevük, funkciójuk, és címeik közlésével.  Az ötletgazda, Ednan Aslan olyan komoly fenyegetéseket kapott, hogy  most rendőri védelem alatt áll.

“A muszlim életnek ezt a kriminalizálását a lehető leghamarabb be kell fejeznie és az iszlám térképet offline állapotba kell hozni”

– követelik a muszlim fiatalok, és  kritizálják az intézmények és magánszemélyek személyes és adatvédelmi jogainak megsértését. A szóvivő szerint a szervezet ügyvédje jelenleg azt vizsgálja, hogy milyen lehetséges lépéseket  lehetnek.

A Bécsi Egyetem is elhatárolódott a projekttől azzal, hogy megtiltotta saját logójának használatát a honlapon, amint arról az ORF. pénteken beszámolt. Heinz Engelnek, a Bécsi Egyetem rektorának is problémái vannak az “iszlám térképpel”. A Rektor különösen az” impresszumtól ” határolódott el, attól amely egyedi egyesületekről vagy mecsetekről szóló információk “jelentését kéri”.(oe24)

Kapcsolódó

fenyegetés

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.