Elfogták az éjszakai gyilkost

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába kedden 0 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfit szúrt sérülésekkel találtak a X. kerületi Maláta utcai lakásában. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Forró nyomon

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói azonosították az elkövetőt a 34 éves K. Mária budapesti lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.
Ez az sikeres akció is bizonyítja, hogy Magyarországon csak elenyésző számú gyilkosságot úsznak meg a tettesek.

Ez is tegnap történt

Eddig tisztázatlan körülmények között egy busz és egy motoros ütközött össze 17 órakor Budapest IX. kerületében a Soroksári út 106. szám előtt. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember meghalt.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a Soroksári út fővárosból kifelé vezető útszakaszát teljes szélességében lezárták. Az út főváros felé vezető oldalán két forgalmi sávon kifelé és egy forgalmi sávon befelé engedik a forgalmat. A rendőrök a késő esti órákig tartották fenn a forgalmi zárat, ám a helyszínelés végeztével megszüntették azt, így a szokásos forgalom helyreállt.

(forrás Police.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük