Elfogtak hat kábítószer-kereskedőt Pest megyében - Városi Kurír

Sorting by

×

Elfogtak hat kábítószer-kereskedőt Pest megyében

Hat embert elfogtak, közülük hármat őrizetbe vettek a Pest megyei rendőrök egy kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt tartott összehangolt akcióban – közölte a megyei főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Hirdetés

A rendőrség fél év nyomozás után csapott le több Pest megyei településen, még szerdán

A 2022. június 1-jei rajtaütésig a három férfi élvezte az életet, állítólagos keresetükhöz képest lényegesen magasabb színvonalon. A Pest megyei felderítők azonban nemcsak illegális bevételi forrásukat apasztották el, hanem őrizetbe vételükkel a szabadságukat is korlátozták.

A 40 éves T. Pétert, autóját körbe zárva és a menekülésre a legcsekélyebb esélyt sem hagyva kényszerítették megállásra, földre vitték, majd bilincselve előállították. Kocsija bal első ajtajának rekeszében kék tablettákkal tömött zacskókat, a napszemüveg tartóban pedig további három zacskó, bennük fehér, por állagú kábítószergyanús anyagot találtak.

kábítószer

Pomázi tartózkodási helyéről sem távoztak üres kézzel a technikusok, a konyhaszekrény polcain nem dunsztos üvegek sorakoztak, hanem további kábítószergyanús anyagot, rózsaszín és kék tablettákat rejtő tasakok. A rendőrök az udvari tárolóból is elvitték az ott talált három zacskót, amelyekben tarka tabletták voltak – összességében közel 150 gramm lefoglalt cuccal, és 156 ezer forinttal távoztak.

Az előzetes szakvélemény szerint a fehér por kokaint, a tabletták amfetamint tartalmaznak, ahogyan T. Péter drogtesztje is kimutatta előbbi jelenlétét a szervezetében.

A férfi viszonteladóit is lekapcsolták

Az 56 éves D. Tibor, valamint a 46 éves L. László rendszeresen tőle szerezte be az ügyfélkörüknek tovább adott drogot, lett légyen az por, vagy színes tabletta. D. Tibor gyömrői otthonában is akadt közel 100 gramm lefoglalni való, ahogyan L. László tartózkodási helyén főként kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint halálfejes tablettákat találtak, de akadt dohányőrlő, és önzáró tasakok garmadája is, no meg közel 340 ezer forint.

kábítószer

A kokain 20-22 ezer, a tablettáért 1000-3000 forintot kellett fizetni, míg a marihuánát 2500 forintért kínálták grammonként.

Forrás: Police.hu

Százötvenmillió forintos drogfogás Budapesten – Pirospaprikával szórták be a marihuánát

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.