Elfogtunk egy levelet

Csak ámul a naiv, köznapi humortalansággal megáldott kormánytisztelő, a fensőbbség iránti feltétlen hitben szocializálódott igaz magyar NER-polgár. Nem érti, hogyan hagyhatják mindezt. Hullámokban önti el a felháborodás. Rendet, sokkal nagyobb rendet követel. Meggyőződése szerint joggal. És számíthat a hatalomra. Megvédi őt.

„Mélyen tisztelt Fejedelmi Főkormányzóság!

Alázattal fordulok Önkhöz a kérelmemmel, mert percegő szú rágja az igaz magyar ember szívét! Haladéktalanul tessenek kérem rendet teremteni itten, bármi áron! Ha nem cselekszenek, de ízibe ám, akkor beláthatatlan következménye lesz a NER elleni újabb ártalmas szervezkedéseknek!

Hogyan is van ez a Rasi hercegnő által egy horvát autóút mellett – és nem ám a közeli szemetesben – elhelyezett kakás pelussal? Hát eldobta, na! Tán őrizgesse a dzsipben a gyerek bűzbombáját? Ebben a hőségben? Kit zavar az út mellett? Aljas szocilibsi környezetvédő zöld ultra áskálódás ez, egy igazán gondos anya ellen, aki tisztába tette kicsi gyermekét… És ki nem követett el még hasonlót? Nézzék csak meg a budapesti buszmegállókat! Csikkhegyek gyűrűje veszi körül a legtöbbet, mert a megállótól öt méteren belül tilos a dohányzás, az egyetlen szemetest pedig – rendre! – pont a megálló oszlopára szerelik fel. Kamerák mindenütt, nyoma marad, ha valaki öt méternél közelebb lép égő csikkel a kezében, azután jogos okkal jól megbüntetik. És nincs is a legtöbb szemetes ládán csikktartó doboz.

Minek vinnék oda az okos magyar emberek, ha világos, hogy egyszerűbb, és tűzmegelőzési okból is biztonságosabb eltaposni? Vagy menjenek kirándulni! Divat a lovas turizmus – áldassék érte a Párt és a Kormány! – így a legtöbb gyalogösvényt sűrűn sorjázó lócitrom-kupacok ékesítik már. Aki belelép, annak vagy szerencséje lesz vagy nem. Különben meg: takarítsa le mindenki a maga túracipőjét! Az őzek, a szarvasok, a vaddisznók, az üregi nyulak sem pucolják el az ürüléküket az erdőben maguk után, a lovas se szállhat le a nyeregből minden pottyantás után… Szerves trágya, az nem árt. Mit kell ezen annyit rugózni? Miért épp a szegény, várandós Rasit bántják? Kipécézték, nyilván csak mert ő a Fejedelmi Főkormányzó Őfőméltósága lánya? Majd összeszedik a horvátok azt a pakkot, csak takarít náluk valaki… Követelem, hogy a törvény erejével sújtsanak le mindenkire, aki rossz hírét kelti az uralkodói családnak! És legyen szigorúan büntetendő róluk nem hivatalosan engedélyezett fényképet készíteni, közzétenni!

Ez a pelus-história persze csak a kakahegy csúcsa

Ami a mélységet illeti, abba bepillantást enged Felcsút Községi Önkormányzat hivatalos (!) levele, amellyel felszólította az ott kátyúkat betömködő Magyar Kétfarkú Kutya Pártot: nyolc napon belül állítsák vissza a kátyúk eredeti állapotát, mert ha nem, akkor ennek költségét rájuk terheli! Hát mi ezzel a probléma? – kérdem tisztelettel. Kért és kapott engedélyt az illetéktelen kátyúzásra a Honi Kétfarkú Eb Párt? A szabály, az szabály! Rendnek kell lenni! Igenis állítsák vissza az eredeti állapotot, ne kátyúzgassanak ezek itt össze-vissza! Tiszta anarchia… És ha nem engedelmeskednek, igenis fizessenek! Mert a betömött kátyú eredeti állapotát sok pénzbe kerül ám szakszerűen visszaállítani! És ne is követeljenek mindenféle tervrajzokat, adatokat, színkódot az általuk betömött kátyúk eredeti állapotáról, hanem egyszerűen, de szakszerűen szedjék ki a lyukakból, amit beletettek. Nahát!

A kétfarkúakkal különben is sok a probléma. Repedezett járdákat festegetnek le! Igenis állíttassák velük helyre az eredeti, festetlen állapotot mindenütt! És ugyancsak kéretlenül esőbeálló, árnyat adó tetőt emelnek a távolsági buszra várakozók feje fölé. Kérte erre őket valaki? Pályáztak annak rendje-módja szerint a beruházásra? Szerződést kötöttek az önkormányzattal? Mert ha nem, akkor azonnal bontsák le, vagy fizessenek emiatt is az eredeti állapot visszaállításáért! Minden legyen úgy, ahogy volt!

A legújabb eset a legfelháborítóbb: tanszerekre is gyűjtenek,

holott erről a szerető családok dolga gondoskodni! Azt írták: „Mi begyűjtjük a használt bibliákat a hanyatló nyugatról. A Puskás Akadémia 12 345 244 db focilabdát ajánlott fel, így már csak olyan luxuscikkeket várunk, mint füzetek, tollak, ceruzák és egyéb iskolai kellékek minden korosztály számára… Adományodat eljuttathatod a lakóhelyedhez legközelebbi MKKP gyűjtőpontra.”

Hát mit képzelnek ezek? – kérdem én. Használt, szamárfüles bibliákat akarnak adni a tisztaságra, rendre szoktatott, jól nevelt magyar gyermekek kezébe? Ráadásul angol, német, francia, olasz, vagy valami nyakatekert skandináv nyelven? Magyar gyereknek magyar bibliát! Magyar iskolában az anyanyelvén, magyarul tanuljon belőle! És az már egyáltalán nem is igaz, hogy a Puskás Akadémia 12 345 244 db focilabdát ajánlott fel! Ennyi focilabdájuk sosem volt! Nem is futhatta rá, ha fizettek a gyep fűtéséért.

Ezek az izgága kétfarkúak össze-vissza hazudoznak kérem!

És ugye tudjuk mi jól, hogy aki hazudik, az lop, aki lop, az gyilkol… Értesítsék kérem a Főügyész Urat, hogy azonnal tartóztassák le mindet, és állítsák bíróság elé őket! Az efféle terrorista bűnözők a mi becsületben felcseperedő, egészséges testű és lelkű gyermekeinknek ne gyűjtsenek, ne adjanak semmit! Visszautasítani mindent! Pfuj! És ha a mai sajnálatos körülmények miatt a halálbüntetés nem is állítható még vissza, kérem tegyék a törvényhozásban megfontolás tárgyává, hogy a csonkolás – a két farok egyikének levágása – méltó és arányos büntetés lenne.

Őfőméltósága, Fejedelmi Főkormányzó Úr iránti alázatos tisztelettel, az örök rend határokon inneni és túli újrateremtésében reménykedő híve:

Alsózsolcay Ponor Zsomboly
ny.á. viceházmester, Kárpátok Géniusza u.101/b.”

Kapcsolódó:

A kétfarkúak ellen van aszfalt Székesfehérváron, a járda javítására nincs

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük