Elgázolta a biciklist, majd meg sem állt és tovább hajtott…

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen aki elgázolt egy kerékpárost majd tovább hajtott.

Nincsenek adatok

Egy ismeretlen rendszámú és típusú autó közlekedett 2019. június 12-én 15 óra körül a 6-os főúton Pécs felől Szentlőrinc irányába. A pellérdi elágazást elhagyva, a járműszerelvény az előtte haladó kerékpáros előzése közben oldalával nekiütközött a biciklistának, és fellökte. A kerékpáros a balesetben megsérült, azonban a jármű vezetője a balesetet követően nem állt meg, a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Forrás:

Figyelem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest