Bulvár

Elhallgatott tények a csillagjegyekről – Te tudtál róluk?

Elhallgatott tények a csillagjegyekről - Te tudtál róluk?
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Érdekes, eddig nem ismert titokról hullt le a lepel: megtudhatod, hogy mik az egyes csillagjegyek szülötteire jellemző, de eddig nem publikált jellemzők. Vigyázz, Rólad is kiderülhet, amiről nem szoktál beszélni! Jöjjön a meglepetés!

Kos

A harag dédelgetésének mestere. Ne is reménykedj abban, hogy ha egy Kos jegyű embert ma megbántasz, akkor ő holnapra elfelejti. Soha! Készülj fel arra, hogy évek múlva is emlékezni fog rá. A bosszú már más kérdés, attól talán eltekint…mondom, talán….

…a pénteked pedig….

Bármennyi dolga is legyen ma, kedves Kos, különösen ügyeljen arra, hogy kellő mennyiségű időt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Bika

A Bikák temperamentumosak. Ez kétségkívül hordoz magában előnyöket is, de sajnos abban az esetben, ha feldühítesz egy bikát, nem leszel hálás érte. Amikor egy Bika dühös, testközelből láthatod, sőt az sem kizárt, hogy egyenesen érezheted a dühét. Fogalmazzunk úgy, hogy megismerheted a temperamentumát.

…a pénteked pedig….

Amennyiben nem akarja kedves Bika, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több időt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltődésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elő a csillagok!

Ikrek

Megbántottál egy Ikrek jegyű embert? Oké, akkor máris távozhatsz. Egy Ikrektől nem kapsz második esélyt, egyszerűen felejtsd el. Még esélyt sem ad arra, hogy esetleg újra megbánthasd őt.

…a pénteked pedig….

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Ikrek, különösen, ha azok családi, vagy szűkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melyből végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Rák

Megbántottál egy Rákot? Remek! Biztosan megbánod, hiszen a Rák jegy szülöttje remekül ért ahhoz, hogy bűntudatot ébresszen. Viselkedésének köszönhetően szörnyen fogod magad érezni, bármit is tettél eddigi életedben, garantáltan megbánod.

…a pénteked pedig….

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben később kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elölről az egészet!

<<< Ezt már olvastad? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

Szólj hozzá!