Gyurcsány: Nem mi szerveztük, akik szerintetek, megátalkodott bevándorláspárti, sorosista politikusok vagyunk……

Több ezer tüntető gyűlt össze pénteken, hogy csatlakozzanak a globális klímasztrájkhoz, a résztvevők kilencven százaléka diák volt.

Március 15. és május 24. után péntekre újabb globális klímasztrájkot hirdetett a Fridays For Future mozgalom. A menet délelőtt fél tizenegykor a Clark Ádám térről indult el a Kossuth térre a Lánchídon keresztül.

 Mit akarunk? Klímavédelmet! Mikor akarjuk? Most!

– ezt ismételték a legtöbbször a menetben, de nem csak magyarul, de angolul, vagy épp németül is skandáltak a résztvevők.

Nem mi szerveztük,

akik szerintetek, megátalkodott bevándorláspárti, sorosista, brüsszelita baloldali és liberális politikusok vagyunk. Nem, nem mi – írja Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán.

Ők csinálták, egy új generáció tisztességes, bátor lányai és fiai.

Az ördög se tudja, van-e pártállásuk. Talán van, talán nincs. Egy biztos: van felelősségérzetük és becsületük. Nem úgy, mint a magyar kormánynak, amely elutasítja az ENSZ és az Európai Unió klíma egyezményeit is.

Jobb világot akarnak

Benne olyan vezetőket, akiket nem csak az érdekel, hogy vajon négy év múlva megválasztják-e őket újra. Inkább azokat keresik, akik értik, hogy száz év múlva is élhető Föld kell, iható víz, tiszta levegő, viruló természet.

Micsoda reményt jelentenek ezek a fiatalok, hogy még sincs minden veszve! Gyertek, rengeteg a teendő!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük