Sorting by

×

Elhunyt Sas József – legyen könnyű neki a föld!

82 éves korában elhunyt Sas József, Jászai Mari-díjas humorista, aki minden óvintézkedés ellenére elkapta a koronavírust, és emiatt kórházba kellett szállítani.

Legyen könnyű neki a föld!

A humorista az egyik fővárosi intézménybe került, ahol a Blikk információi szerint oxigént is kapott, de nem kellett lélegeztető gépre tenni. Szerettei mindennap beszéltek vele telefonon. Tolmácsolták neki a rengeteg jókívánságot, amit Önök, a rajongók küldtek a korábbi színiigazgatónak. Rengetegen aggódtak érte, sokan a legrosszabbtól tartottak az egészségi állapota miatt, hiszen korábban agyvérzés miatt sokáig volt kórházban.

A Blikk úgy tudja, Sas József szervezete éjjel feladta a harcot a koronavírussal való küzdelemben.

Sas József 1939-ben Békéscsabán született. 1957-ben végezte el Rózsahegyi Kálmán színiiskoláját, majd a győri Kisfaludy Színházhoz szerződött. 1958-tól tagja volt a Békés Megyei Jókai Színháznak, 1959-től a Pécsi Nemzeti Színháznak, 1960-tól A Magyar Néphadsereg Művészegyüttesének, 1966-tól pedig a kecskeméti Katona József Színháznak. 1973-ban lett a Mikroszkóp Színpad művésze, melynek 1985–2010 között igazgatója is volt. 2010 után magánszínházat működtetett a Fészek Művészklubban. A rádió- és tv-kabarék állandó közreműködője volt, számos nagylemeze jelent meg, több önálló estet írt és adott elő.

megveszlek

átver

Egy hozzászólás itt: “Elhunyt Sas József – legyen könnyű neki a föld!

  • 2021.01.17 - 10:29
    Közvetlen hivatkozás

    Adjon az Úr örök nyugodalmat neki!Mindig nagyon szerettem a műsorait nézni.Nagyon tehetséges humorista volt Ő.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.