A kis rosszcsont Orbán hatévesen rágyújtott egy cigarettára, és annyira rosszul lett, hogy soha többé nem gyújtott rá - elindult az angol nyelvű Orbán-oldal - Városi Kurír

Sorting by

×

A kis rosszcsont Orbán hatévesen rágyújtott egy cigarettára, és annyira rosszul lett, hogy soha többé nem gyújtott rá – elindult az angol nyelvű Orbán-oldal

A rettentően nagy érdeklődésre tekintettel, ami már-már megközlítette a “rendőrök kardlapozták a hiátust megszüntetéséért tüntető terhes asszonyokat”-kategóriát, március 15-én elindították a primeminister.hu weboldalt, ami szerényen annyit jelent, hogy Orbán hőstettei ezentúl angol nyelven is olvashatók.

Hirdetés

A “végre!” – érzés….

Megújult Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi, angol nyelvű honlapja

– közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn.

A www.primeminister.hu-n és az orbanviktor.hu-n elérhető weboldal új, modern formában mutatja be Orbán Viktor életútját, személyes és politikai hitvallását, a kormányzás eredményeit

– mondta a sajtófőnök.

Hozzátette:

az új portálon elérhetőek angolul a legfrissebb miniszterelnöki beszédek, írások, és a nagy nemzetközi érdeklődésre tekintettel számos új tartalmi elemmel, érdekességgel is bővült az internetes felület.

A HVG tüzetesen átnézte az új felületet, tőlük idézzük az alábbiakat:

Az oldal kétségtelenül roppant izgalmas tartalmakkal örvendeztet meg. Induljunk ki például máris a Personal life fejezetből, ahol a Learning Years fejezetnél egyből egy képen látjuk a fiatal Orbán Viktort azzal a Bill Clintonnal, aki egyfelől ugyebár demokrata elnök volt, meg a kormányfő által fölöttébb kedvelt Donald Trump egyik nagy bírálója, és nem utolsó sorban annak a Hillary Clintonnak a férje, akit a magyar külpolitikai vezetés ott kritizált, ahol csak ért.

Haladjunk és megismerjük a vidéki embert, az értelmiségit, a családfőt és a sportolót, majd nem utolsó sorban a hívőt….

varosikurir 1
fotó: primeminister.hu

Persze van gyűjtemény a közélet fejezetben is, ahol látjuk Orbánt, amint fiatalként őrizetbe veszik, amint kordont bont, megjelenik a pártvezér, és nem utolsó sorban a válságmenedzser.

varosikurir 2
fotó: primeminister.hu

Orbán oxfordi tanulmánya is kiemelt helyet kapott a honlapon, amiről köztudott, hogy 1989-ben 10 ezer dollár ösztöndíjat kapott a Soros Alapítványtól, hogy ott tanulhasson.

varosikurir 9
fotó:

Fun Facts – gyűjteményből….

 • Tudta-e például, hogy Orbán Viktor kínai és japán szövegekből kiszúrja, mi az, ami a focira vonatkozik?
 • És azt, hogy bármikor nekiáll bármit megfőzni?
 • Azt már hallottuk, hogy a disznóvágás mestere,
 • és, hogy Berlusconitól kapott pár nyakkendőt, amiket nagy becsben tart?

A ráadás…..

Tudta, hogy a kis rosszcsont Orbán hatévesen rágyújtott egy cigarettára, és annyira rosszul lett, hogy soha többé nem gyújtott rá?

Forrás

 

figyelmezteté
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

4 hozzászólás

 • 2021.03.15 - 17:37
  Közvetlen hivatkozás

  Örülök, a képek nagyon jók olvasni fogom Nagy Bandó meg menjen vissza a fandlihoz magyarul!

  Válasz
 • 2021.03.15 - 18:41
  Közvetlen hivatkozás

  Ezt az elmebeteg OV t inkább törölni kellene erröl a földről., és minden lapból , mert még viccnek is rossz

  Válasz
 • 2021.03.16 - 01:03
  Közvetlen hivatkozás

  Ennel jobban nem is tudta volna magat elvagni kulfoldon! Hogy az allat-oldoses legyen a kedvenc hobbija???? Es ezt el akarja mondani Nyugatnak, ahol egy szunyogot se lehet megolni, mert az allatvedok azonnal kinyiffantanak a “gyilkost”. Szoval a civilizalt nyugati vilag elott egy eletre elvagta magat: neki soha nem fogjak ezt elnezni, mint ahogy a paleszt se – allamferfiu szivarozva es pialva utoljara Churchill lehetett, de azota a vilag oriasit fordult. Inkabb maradt volna dohanyos, III. osztalybeli szar focista, ami mindig is a szive vagya volt – mindenki jobban jart volna!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.