Május 17-én élesben is elstartolt a GiveMyChance nevű új közösségi adománygyűjtő weboldal. Az előregisztráció elindítása óta rengeteg a pozitív visszajelzés, az előregisztráltak száma pedig dinamikusan nő. A honlap hazánkban elsőként teremti meg a lehetőséget magánszemélyeknek arra, hogy támogatók segítségét kérjék problémáik megoldására.


Támogatás kéne? Írjon!

Írásban, fotókon és videókon keresztül mondhatják el a segítségkérők, hogy mihez kérnek támogatást a hosszas előkészületek után elindult GiveMyChance közösségi adománygyűjtő oldalon.

A nemzetközi minta alapján megálmodott weboldalon bárki regisztrálhat és anyagi támogatást kérhet, akinek problémája merült fel az életben. A kampányhoz ezután bárki önkéntesen hozzájárulhat egy általa meghatározott összeggel, és sok ember összefogásával akár néhány hét alatt is teljesülhet a kitűzött cél.

Az adakozók pár kattintással támogathatják a számukra legszimpatikusabb ügyeket,

sőt, egyszerűen felvehetik a kapcsolatot a segítségkérőkkel, hogy a megadott információkon túl még többet megtudjanak az illetőről.

„A honlapon mindenki számára megnyílik a lehetőség, hogy segítséget kérjen ismeretlenektől egy adott cél megvalósításához. A rendkívül egyszerű és bármely korosztály számára könnyen kezelhető rendszeren és felületen) a segítségkérő bőven kifejtheti, hogy miért fontos számára az ügy, ráadásul képekkel és videókkal színesítheti a felhívást. Ezen funkciók használatára a legtöbb esetben szükség is van, hiszen a sikeres kampányok ismertető jele, hogy végig gondoltak és részletgazdagok”

– fogalmazott Nagy Adrienn, a közösségi adománygyűjtő weboldal ötletgazdája és társalapítója.

A fizetés bankkártyával vagy a PayPal biztonságos kifizetési felületén keresztül történik,

a támogatás pedig azonnal jelentkezik a rendszerben és a segítségkérő számláján. Tehát a kezdeményezőnek meg sem kell várnia, hogy a teljes célösszeg összegyűljön. Klement-Simon Krisztina, a GiveMyChance társalapítója arról beszélt, szeretnének minél több embernek segíteni álmaik megvalósításában vagy élethelyzetük javításában.

„Napról napra folyamatos nő az előregisztráltak száma, és a tesztidőszak alatt rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a felhasználóktól. A kampányok elkészítésében természetesen igény esetén segítünk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle a segítségkérő. Célunk, hogy idén legkevesebb száz sikeres kampányt vigyünk végig, ami nem tűnik irreális elvárásnak önmagunk felé”

– fogalmazott.

Ezen a linken várják a leendő segítségkérők jelentkezéseit: www.givemychance.com

“ÉÉÉÉS…ELINDULT!!!

A világ talán legegyszerűbben használható közösségi finanszírozó oldala. Regisztrálj, hozz létre kampányt, népszerűsítsd és fogadd a támogatásokat, melyek közvetlenül érkeznek meg Hozzád! Mi pedig minden most induló kampányt azonnal megjelentetünk az oldalunkon, hogy még egyszerűbben találjon Rád leendő támogatód.

Kik, mik ők?

“Egy olyan oldal létrehozása volt a célunk, mely egyszerű, kényelmesen használható bármely korosztály számára. Arra törekedtünk, hogy a folyamatok egyértelműek és világosak legyenek mindenki számára, emellett az oldalon, a hírleveleinkben és Facebook oldalunkon is igyekszünk minden tudást megadni ahhoz, hogy sikerrel találjon egymásra kampányoló és támogató. A kampány véglegesítéséhez a segítséget kérő részéről egy aktív PayPal számlára van szükség, ahova a támogatások érkeznek, és persze a folyamatos részvételük az, ami segíti az ügy sikerét.

Amikor a kampányokra beérkező támogatások elérik a 30 000 Ft-ot, automatikusan megjelentetjük mi is őket az oldalon, melynek népszerűsítéséért folyamatos marketing tevékenységet végzünk. Úgy tapasztaltuk, hogy a támogatók is szívesebben adnak akkor, ha már más is hozzájárult egy adott cél megvalósulásához, ezért így próbáljuk ösztönözni a kampányolók aktivitását. Az oldal használatának költsége csak akkor van, amikor támogatás érkezik. A támogatás összegének 5%-a automatikusan vonódik le a támogatott PayPal számlájáról, a tranzakciós díjakat pedig a Támogatók rendezik, így egyéb teendője egyik félnek sincsen.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét