Sajtóinformációk szerint a rendőrség „minden részletre kiterjedő” nyomozása olyannyira nem terjedt ki minden részletre, hogy be sem kérték a miniszterelnök veje siófoki és hódmezővásárhelyi pályázatainak adatait.

Hódmezővásárhely fontos állomás

Márpedig a hódmezővásárhelyi pályázat az EU csalás elleni hivatala szerint nagyon fontos állomás, ugyanis ezzel teremtettek referenciát a semmiből jövő cégnek, s ezen a pályázaton a hódmezővásárhelyi önkormányzat kizárta az Elios mellett induló mindkét konkurens vállalkozást.

A Demokratikus Koalíció az Elios-ügyben bűnpártolás miatt jelenti fel az ügyészséget és a rendőrséget. Mi, európai magyarok nem fogjuk hagyni, hogy a Fidesz által megszállt ügyészség és rendőrség “nyomozás hiányában szüntesse meg a bűncselekményt” – írja a párt közleményében.

A költségvetési csalás nem évül el

A bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás évtizedekig nem évül el. Orbán Viktor már sehol nem lesz a magyar politikai életben, amikor ez a bűncselekmény még mindig büntethető lesz. Az ügyben eljáró ügyészek és rendőrök évtizedeken át fognak úgy élni, hogy bármikor utolérheti őket az igazságszolgáltatás – ha most kimosdatják Orbán vejét. Nem alhatnak nyugodtan.

Kapcsolódó

DK: mivel lezárult a nyomozás, nyilvánossá válhat az Elios-ról szóló OLAF-jelentés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét