Eljött az 5.- forintos büntetés ideje! – Küldjön egy ötöst Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és a többieknek!

Remek ötlettel állt elő a Kétfarkú Kutya Párt közösségi oldalán. Azt a lehetőséget használja ki, amit a sárga csekk visszaszorítására találtak ki. Éljünk vele minél többen, “polgáriengedetlenkedjünk” egy jó!

Elő a sárga (rózsaszín) csekkeket, amíg lehet!

Az eredeti ötletet Orbán Viktor tarha-levele adta a Kétfarkúaknak, amiben adakozásra buzdítja híveit. Közösségi oldalukon részletesen, “lassan” írják le a fondorlatot, hogy mindenki megértse:

Tudom, végső soron úgyis minden pénz az övék lesz, de a most kiküldött sok sárga csekk komoly lehetőségeket rejt magában.

Ha ugyanis 5 forintot küldtök a kormánypártnak, akkor azon végső soron 75 forintot buknak, ugyanis őket terheli a sárga csekk 80 forintos költsége.

http://www.fogyasztok.hu/…/sarga_csekk_koltseg_fizetesi_kot…”

Továbbgondoltuk…..

A fenti geg remek, egy helyen hibádzik, olyan, hogy “Fidesz-pénz”, meg “kormány-pénz” nem létezik, az mind a közös vagyonunk. Ebből következik, hogy ugyan egyik zsebből kikerül a 75.- forint/küldemény, de átkerül a másikba, ami a Posta, ahonnan – csiri bí – csiri bá – egy ügyes trükkel máris előállítható az alaphelyzet.

Nem állítjuk, hogy az ötletünk biztosan annak okoz pénzkiadást, akinek címezzük a sárga (rózsaszín) csekkes adományt, de talán picit többet kell majd törpölni, hogy miként folyathassák vissza. Ha elegen “jótékonykodunk” mondjuk Orbánnak, Szijjártónak, Kósának, Némethnek, Gulyásnak, Mészárosnak, Matolcsynak, Rogánnak, vagy annak, aki a “legszimpatikusabb” jelöltünk, akkor teljesen legálisan szerezhetünk pár kellemetlen pillanatot kiválasztottunknak.

Tehát, a tennivaló:

  • Válassza ki az alanyt (lehet többet is)
  • Battyogjon el a postára és szerezzen “sárga csekket”, vagy “rózsaszínűt”
  • Tudakolja meg a kiválasztott címét (az internet jó barát!)
  • Töltse ki a csekket
  • Menjen újra a postára, zsebében az 5.- forint/fő készpénzzel megrakodva
  • Töltse el a jó érzés, hiszen ebben a pillanatban úgy “állampolgári engedetlenkedett”, hogy azt csak megmagázni lehet.

Tegye ezt ahányszor csak tudja és meglátja, kellemes érzés törti majd el, de nem árt igyekezni, mert biztosan beindul a Fidesz elhárítógépezete, kitalálják, hogy Soros a vagyonukra tör és beszüntetik a csekk-cuccot, vagy a postát, vagy minket…..

Jó lenni ma postásnak! – már tatyójukban vannak az Orbán-levelek ….

Van képe hozzá!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük