Elkapkodták az Orbán mellszobrokat

Nem könnyű manapság politikai karriert építeni Magyarországon, de apró dolgokkal azért tehetünk az ügyért. Itt vannak például az Orbán Viktor-mellszobrok, amelyeket az E-bay-en kezdtek árulni, és amelyek mostanra elfogytak – írta a nyugat.hu.

A portál szerint ez érthető: is a 20 centiméteres műalkotás íróasztalunkon való elhelyezésével elég egyértelmű üzenetet küldhetünk a külvilág számára.

Színes egyéniség….

A többféle színválaszték lehetővé teszi, hogy mind a szobor, mind a tulajdonosa a lehető legjobban alkalmazkodjon a környezetéhez.

A legdrágább a bronz (45 euró), a legolcsóbb a fehér verzió (30 euró) volt. Ennyiért a bolondnak is megéri. Potom pénz, ezért az örökbecsű műremekért. Reménykedünk, hogy a hiány csak átmeneti, és gyorsan újabb, nagy tételt dobnak a piacra. Láthattuk, igény van rá.

Ha valaki karriert akar csinálni a NER- ben, jól láthatóvá kell tennie, hogy kinek a fenekét kívánja nyalni. A karrier legbiztosabb útja pedig-ahogyan már sokszor írtuk-, a legkedvesebb vezetőnk, becses hátsója körüli munkálkodás, nagy nyelvcsapásokkal. Egy ilyen szobor az asztalunkon, biztos út a léhez.

Korábban Marx, Engels és Lenin szobrai voltak a kötelező kellékek egy magára adó nyalonc asztalán, most más idők járnak. Jönnek majd az Orbán arcképével díszített kulcstartók, s egyéb nyalánkságok. Ötletekben kifogyhatatlanok vagyunk. Milyen jól mutatna a kedves vezető képe, egy guriga vécé papíron? Szerintem erre is lenne vevő…..

Ami már volt….

Orbán-gyertya – világszám!

Tényleg csak megszületni volt nehéz! Elkészült a Lőrinc-persely!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük