Sorting by

×

Elképesztő horoszkóp okokostojásoknak

Volt már olyan, hogy azt kívántad egy találkozó  első perceiben, hogy bárcsak megnyílna alattad a föld? Ezek a csillagjegyek pont így érzik, amikor találkoznak- állítja a horoszkóp. Vígjátékokban fordul elő a jelenet, amikor randevú közben az egyik félnek váratlan hívása érkezik: azonnal el kell mennie! Valójában pedig menekülnie, hiszen előre elrendezett hívásról van szó. Az életben nem biztos, hogy ilyen egyszerű eltűnni egy félresikerül találkozóról, így jobb, ha előre felkészülsz: ez a három párosítás kellemetlen lehet.

Halak és Nyilas – víz és tűz

Van pár közös témájuk, és az ágyban is jól megértik egymást, ha egy szót sem szólnak. Ez egy randin elkerülhetetlen, így viszonylag hamar kiderül: ami izgatja a Nyilast, az megrémiszti a Halakat. Előbbi kalandot, függetlenséget, folytonos izgalmat akar, utóbbi pedig hosszú, szoros kapcsolatot és lágy érzelmeket. Mielőtt összevesznétek, inkább fizessetek (megosztva a számlát), és várjátok az igazit.

Szűz és Oroszlán – az okos és a szörnyeteg

Persze semmi szörnyű nincs az Oroszlánban, de a Szűz el sem tudja képzelni, hogy valaki ennyire uralkodni akar az életén. Az Oroszlán kedvesen ételt választ, vagy helyet javasol, a Szűz pedig kiborul, hiszen képes egyedül eldönteni, mit akar! A Szűz a kapcsolatban sokkal irányítóbb, mint sejtené a randipartnere, így még a főétel előtt kiborul a bili. Ha egy párocska egyik tagja elviharzik egy étteremben, valószínűleg ők ketten randiztak.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.