Újpesten az ellenzék felveszi a Fidesz-kesztyűt

Újpesten beindult a Fidesz-kampány. Lejárató hadjáratba kezdtek, trolljaikkal végigmérgezték a kerületi lakossági csoportokat, telefonos kampányban járatták le az ellenzék embereit, homofób, erőszakot szító és nőgyűlölő kijelentéseket tettek – önmagukat természetesen nem vállalva – máshogy gondolkodó újpesti lakosok felé – írja az Újpesti Hírmondó.

Több olvasónk is jelezte, hogy a héten a kerület szinte majdnem minden pontján megjelentek az ellenzéki pártok újpesti szervezetei által kiadott tájékoztató és figyelemfelhívó szórólapjai

– olvasható a portálon.

Wintermantel nem más, mint Orbán Viktor meghosszabbított keze

A lap munkatársai megkérdezték az érintetteket, akik egyöntetűen azt mondták, hogy megelégelték azokat a nemtelen támadásokat, melyeket a helyi fideszes vezetés tett az elmúlt hetekben. Lejárató hadjáratba kezdtek, trolljaikkal végigmérgezték a kerületi lakossági csoportokat, telefonos kampányban járatták le az ellenzék embereit, homofób, erőszakot szító és nőgyűlölő kijelentéseket tettek – önmagukat természetesen nem vállalva – máshogy gondolkodó újpesti lakosok felé.

Azt mondják, hogy

a valós problémákról próbálják elterelni a figyelmet, nem foglalkoznak azokkal a témákkal, melyek valóban érdeklik az újpestieket. Nincs megoldásuk az egészségügyi kérdésekre, nem tudnak felelni a kerületi ingatlanok eladásával kapcsolatos visszásságokra, nem néznek az újpestiek szemébe.

illusztráció: ujpestihirmondo.hu

Az ellenzéki pártok mennek tovább a kitaposott úton, nem állnak meg, továbbra is az a cél, hogy valós alternatívát kínáljanak az újpestiek számára ősszel az önkormányzati választásokon.

“A családom biztonsága az első” – Visszalépett Újpesten az ellenzék közös polgármesterjelöltje, Szalma Botond

A tét nagy, mert Orbán rendszerének ledöntése helyben kezdődik, és ez az első lépés a rezsim felszámolása érdekében. Wintermantel Zsolt pedig nem más, mint Orbán Viktor meghosszabbított keze a kerületben, csak lila köntösbe csomagolva.

Forrás

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük