Ellenzéki együttműködést – most!

A Fidesz harmadik kétharmada a korábbiaknál hatékonyabb együttműködést tesz szükségessé az ellenzék pártjai között. Ezért az ellenzék azzal tud segíteni a választóknak, hogy egyetlen jelöltet állít szembe a Fidesz helyi helytartójával szemben. Tehát a választók könnyedén meg tudják különböztetni a szavazataikra érdemtelen, nevenincs, kamupártok jelöltjeit. Így megy füstbe Orbán Viktor és a Fidesz mesterterve – írja Horváth Csaba a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében.

A Fidesz már mozgósít

Az ellenzék ezt már felismerte, és sokkal szorosabb együttműködésre hajlandó, mint korábban. E szoros együttműködésre legközelebb az előttünk álló időközi választásokon – köztük a VIII. és a XV. kerületi polgármester-választáson – lesz szükség. A Fidesz elindíthatja a kamu jelölteket, de azok szavazatot nem fognak kapni.

Az ellenzék egysége most azért is különösen fontos, mert a Fidesz máris megkezdte a mozgósítást a VIII. és a XV. kerületben, ahogyan az ellenzéket eláruló nevesincs pártok és politikusok is készülnek, hogy ellenzéki szavazatokat megosztva, a Fidesz malmára hajtsák a vizet.

Nem engedhetjük, hogy a Fidesz-ellenes szavazatok szétaprózódjanak!

Nem követhetjük el azt a hibát, amelynek eredményeként a Fidesz újra győz. Ahol a legjobb jelölt személyében nem tudunk a tárgyalóasztalnál megegyezni, ott az emberekre kell bízni a döntést és előválasztást kell tartani.

Óriási a felelősség

A szoros és hatékony együttműködés mindenütt fontos, de Budapesten a legfontosabb, ahol áprilisban az ellenzék kétharmados győzelmet szerzett és ezzel a remény szigetévé vált az emberek számára. Ez az eredmény óriási felelősséget ró ránk! Ne engedjük, hogy a Fidesz a fővárosban is felszámolja a szabadságot és a demokráciát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest