Nincs többé Fidesz-titok – Ellenzékiek, lehet tanulni!

Nincs gordiuszi csomó, Fidesz-titok, nyilvános a recept, Lázár János is így csinálja, csak el kellene lesni! Persze, értem én, hogy munkás, meg uncsi, meg nem lehet vele villogni, de célravezető. Már ha  a cél a kormányváltás.

Lázár, a rendíthetetlen

Az ex-mindenminiszter lehajol minden egyes szavazatért. Közösségi oldala tanulsága szerint napjait azzal tölti, hogy a legkisebb faluba is ellátogat, az ottaniak nyelvén elbeszélget velük, mórikálja magát, beígéri, amit kell. Érzik a törődést.

Fidesz Polgári piknik pálesz-pöri kombóval – Lázár János beszámolója….

Hiába is keresnénk az ellenzék politikusainak hasonló bejegyzéseit, nincsenek. Mondjuk ki: lusták, tesznek a pitinek tűnő melóra. Azt gondolják, elég a választás előtti hónapban “járni az országot”. Hiába csalódnak év, mint év, becsukott szemmel és füllel ülnek a  tutiban, ami persze nem is annyira tuti, de nekik így is jó és one zsinór felveszik tőlünk – a néptől – a havi fizetésüket.

Lázár János pénzben ultizik

Nem akarnak ezek változást…?

Minden jel arra mutat, hogy azoknak van igazuk, akik feltételezik, hogy egyetlen nagy partitúra létezik , ami Orbán kezében van és mindenki abból zenél. Különben milyen értelmes magyarázat lenne arra, amit – nem – tesznek?

Lázár Csanádalbertiben…

Csanádalberti cirka 400 fős község Csongrád megye Makó járásában. Mondhatnánk, hogy “csak”, de nagyon melléfognánk, mert ilyen “csakokból” áll a Fidesz egyelőre rendíthetetlennek tűnő ereje.

Pár perc az egész, érdemes megnézni. Vicceskedik a polgármesterrel, haverkodnak, azt az érzést kelti, hogy egyívásúak és ez untig elég, a falu vezetője meg van véve.

Lehet cikizni, de inkább tessenek utánacsinálni!

Miután beágyazódott a polgármesternél, jöhet a testület. Mindenkivel kezet fog, odavet egy-két szót és ők is a zsebében vannak. Kiteszi a Facebookra, lehet mutogatni az unokának, meg a szomszédnak! Mi kell még?

A vasút-őrület ragályos – Lázár kisvasútja nagyobb lesz, mint Orbáné, be-be-beeee

Lázár János közlekedési rendőrnek állt, ő irányítja a makói TAO pénzeket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük