Éllovas csillagjegyek - Pénz, paripa, fegyver - Városi Kurír

Sorting by

×

Éllovas csillagjegyek – Pénz, paripa, fegyver

Az idei nyár és ősz egyes  csillagjegyeknek kellemes változásokat tartogat,  és van 4 csillagjegy, akik most megvalósíthatják az álmaikat. A pénzügyi életük csodásan alakul és a magánéletük is boldogabb lesz, mint az elmúlt években.

Hirdetés

Kos

A Kos jegy szülöttei, türelmes, megértő emberek, de néha ők is konfliktusokba kerülnek a családtagjaikkal vagy a barátaikkal. Ezen a nyáron és őszön kiegyensúlyozottabbak lesznek az élet minden területén, kevesebbet fognak dolgozni, de mégis több bevételük lesz mert mindenhonnan áramlani fog hozzájuk a pénz. Lesz idejük a családra, pihenésre, kikapcsolódásra, a nyár közepén pedig családi nyaralás vár rájuk. Büszkék lesznek magukra és mindarra amit  amit ebben az évben el fognak érni, teljesen megváltozik az életük.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei annyi pénzhez fognak jutni  mostanában, hogy hosszútávra megalapozhatják az életüket. Olyan üzleti ajánlatot fognak kapni amit, ha elfogadnak akkor sikeresek lesznek. Ők azok a személyek akik keményen és kitartóan dolgoznak azért, hogy elérjék mindazt amit szeretnének, ebben az évben minden könnyebben fog menni mert a szerencse melléjük szegődik.

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei kissé szétszórt, de okos, intelligens emberek, a nyár végén egy olyan zseniális tervük fog megvalósulni, amellyel sok pénzt fognak keresni. E jegy szülöttei van amikor csak azért dolgoznak, mert muszáj, minden kedvtelés nélkül, de amikor azt látják, hogy rövid időn belül nagy haszonra tehetnek szert, akkor mindent beleadnak azért, hogy az adott munkájuk minél hamarabb elkészüljön. Ők úgy alakítják az életüket, hogy jusson idejük pihenni és szórakozni is, szeretik a társaságot, mindig mindenhol ők vannak a középpontban,  Ez az  év minden szempontból az egyik legsikeresebb és legszerencsésebb évük lesz.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.