Az elmebeteg ország egy hete, avagy egy kislány könnyei

Ma reggel leültem facebookhoz, és válogatás nélkül elolvastam az első pár posztot, akár magánszemély, akár sajtóorgánum tette fel. Sorba a következőek jöttek fel. Orbán beszédére, az október 23-i ünnepségre 20 000 ft-os díjért utaztattak bértapsolókat. A rá szavazó nyugdíjasok egy évre kb. 18 000 ft emelést kaptak átlagban. Elmebeteg ország.

EU-s eurókkal az EU ellen

Egy svéd európa parlamenti, jobboldali képviselő eljárást kezdeményez annak kivizsgálására, hogyan utaztathattak uniós pénzen vásárolt buszokon Orbán Uniót mocskoló politikai rendezvényére embereket, amikor ezen összegeket tilos politikai célokra használni. A 200-300 kilóméterről érkező, polgármesteres delegációk agyában fel se merült, hogy amit csináltak, erkölcstelen, és lopás, csak a Vezérre függesztik a hálától párás szemüket. Tolvaj ország.

Orbán megint magánrepülőn utazott a Vidi Szalonikiben megrendezett meccsére,ahol az AFP francia hírügynökség is lefotózta, amint tőle megszokottan kezét a zsebébe süllyesztve, prosztó módon előre düllesztve az országot bekebelező hasát, röhög a világon. Mellette áll Adnan Polat török üzletember, aki egészen véletlenül a vőgyerekkel szokott üzletelni, meg a Magyar állammal, és már most ingatlanmilliárdokkal bír Budapesten. Ez a kép mindent elmond a hazánkról. A miniszterelnök törvényes járandóságként fogja fel, hogy az év üzletembere, Garancsi István saját magánrepülőjén utaztatja ingyen, ahova csak akarja, miközben százmillirádos állami megrendeléseket nyer el. A Főmérnők vője egy törökkel üzletel, mert már annyi a pénz, hogy csak nemzetközi üzletekben tudja felhasználni. Meg ott könnyebb eldugni. A bugris magyar pedig mindezt csendben, mosolyogva tűri. Mocskos ország.

A primitív vallási téboly országa

Semjén Fővadász Zsolt alkotmánymódosítást kezdeményez, hogy a határon túli magyarok szavazati jogot kapjanak az Európa Parlamenti közelgő választásokon a Fideszre szavazás érdekében. Eszembe jut, hogy amikor annak idején Mikola István miniszert arra hivatkozva tartotta szükségesnek a határon túliak szavazati jogának bevezetését, hogy “húsz évre bebetonozza magát” a Fidesz. Akkor az egész ország fellázadt,a jobboldaliak is, és ez egyik fő oka volt a Fidesz választási vereségének. Ma már a jobboldali polgár agyába fel se merül a tiltakozás lehetősége. Cinkosan összemosolyog Orbánnal, és tapsol nekik. Gerinctelen ország.

Az Országos Polgárőr Szövetség a Belügyminisztérium anyagi támogatásával hagyományos ifjúsági tábort szervezett 14-18 éves gyerekeknek. Az OPSZ Elnöke, Horváth Róbert,aki egyben Krisztus Esszénus Templomának Rendje nevű vallási szervezet vezetője. A táborban kézrátétellel gyógyítottak, megidézték az angyalokat, a Földanyát, és a Mennyei Atyát. Azt tanították, hogy az esszénusok az Atlantiszról származnak. A primitív vallási téboly országa.

Hatályba léptek a hajléktalanokat a közterületről kitiltó törvényi rendelkezések, lebontják viskóikat a rendőrök, beviszik őket, elzárással is büntethet a bíróság. Délután a gimiből jött haza a lányom. Letette a táskáját, és elsírta magát. Elmesélte, hogy mióta ez van, sokkal több hajléktalan utazik vele a buszon. Arról beszélnek, jeggyel a kezükben, hogy utazni kell, mert innen nem viheti el őket a rendőr, mintha egy padon ülnének. Meg a buszon melegebb is van, mint az utcán. Közben szorongatják a kis motyójukat, az egyetlent, ami még az övék. Amitől embernek, polgárnak érzik magukat.

Folyik a lányom könnye, mikor sírva mondja:- “Apa, én azért akarok jól tanulni, hogy elmehessek innen!”

Szóval te Rohadék! Lehet, hogy van Isten, aki Neked megbocsát. De én nem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük