Kiemelt hírek

A 24 karátos elnökök összevissza nyalták falták egymást – Félek, ennek is velünk fizettetik meg az árát!

orban-bach

Orbán miniszterelnöknek a csütörtök jó napja volt, gangján – amit felhúztunk neki – fényképezkedhetett Thomas Bach NOB elnökkel a Karmelita kolostorban.

“Citius, altius, fortius!”

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban.

Hozzájuk csapódott Gyurta Dániel, a 2012-es londoni olimpia bajnoka és a 2004-es athéni játékok ezüstérmese, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok mellúszó. A 2016-os riói olimpia óta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja kiszállva a habokból főtanácsadója lett a magyar miniszterelnöknek.

Azonnal kikerült az illusztris esemény fotója Orbán közösségi oldalára.

“Citius, altius, fortius!” vagyis: Gyorsabb, nagyobb, erősebb!

Hogy mit adott, vagy kapott és melyikük, az egyelőre nem derült ki.

Nem először haverkodnak….

Orbán szűkebb hazájába is meginvitálta a közelmúltban Bach urat, akkor a faluvégi

A Pancho Aréna előtt fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek aztán a “pincétől a padlásig” megmutatta a létesítményt

-írja a minden rezdülésről értesülő pfla.hu, a Puskás Akadémia saját weboldala. Megírták, hogy körbevezették a vendégét a nemrég átadott Sport- és Konferenciaközponton is:

Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta akadémiánk alapítójának szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről.

A bejegyzés akkor cirka olyanra sikeredett, mintha egy ötvenes évekből visszamaradt brigádnapló részlete lenne.

 

De vissza a jelenbe: a NOB elnöke, aki maga is tőröző olimpiai bajnok, a budapesti vívó-világbajnokság megnyitójára érkezett Budapestre.

Kalapot emelt…

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Thomas Bach elismerését fejezte ki a budapesti nemzetközi sportesemények sikeréért. A megbeszélésen elhangzott: Budapest mára vitathatatlanul a világ egyik legjelentősebb sportfővárosa lett, köszönhetően a magyar sport sikereinek, a magyarok sportszeretetének, valamint annak, hogy Budapest mindig jó házigazda; Európa kellős közepén könnyen megközelíthető bárhonnan, Magyarország pedig a világ egyik legbiztonságosabb országa.

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Szólj hozzá!