Előzetes a húsvéti hétvége horoszkópjából

Akik eddig magányosak voltak  és belesüppedtek a szingli élet mindennapjaiba, azoknak most, húsvétkor érdemes figyelniük, ugyanis mutatjuk, hogy melyik 5 csillagjegy szülöttei számára lesz sorsfordító a horoszkóp szerint ez a „nyúl hozta” hétvége.

Szűz

Készen áll, hogy találkozzon a lelki társával? Nincs sok ideje gondolkozni ezen a kérdésen, ugyanis úgy tűnik,  ez a hétvége meghozza a fordulatot a szerelmi életében, és végre társra talál! Sőt, nagyon úgy tűnik, már találkozott a nagy Ő-vel, csak nem volt elég szemfüles, hogy meglássa, hogy ő az igazi. Most azonban egy szerencsés véletlennek köszönhetően ismét az útjába sodorja őt az élet- jósolja a horoszkóp.

Nyilas

A Nyilas nagy lendülettel kezdi a hétvégét  már ami a párkapcsolatát illeti. A nehézségek közel sodorják a partnerével való szakításhoz, de a megfelelő kommunikációnak köszönhetően újra közel kerülhetnek egymáshoz. Ez pedig annyira elmélyítheti a kapcsolatukat, hogy ezen a tavaszon már úgy érzi majd, ideje szintet lépni, és komolyan elkötelezni magát a párja mellett.

Ilyen is volt!

 

Ikrek

Egy régi barátság alakulhat át  most szerelemmé, ami a hirtelen feltörő intenzív érzelmek miatt először megrémíti majd, de ha jobban belegondol, belátja, hogy ennél egyértelműbb és természetesebb nem is lehetne, ami történik. Hagyja magát sodródni az árral, és ne akarjon mindent irányítani, mert az igazán jó dolgok az életben mindig váratlanul jönnek. Élvezze az együtt töltött perceket a párjával, és legyen hálás a sorsnak, hogy a lehető legjobban alakította a dolgokat- mondja a horoszkóp.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse