Frissítve! Elszakadt a cérna – Úgy tudjuk, kitoloncolták az ál-zsidó múzeum atyját Magyarországról

Avner Friedman, a Wesselényi utcai szenes pincéből kialakított hamis, hazug zsidó emlékhely, amelyet ő múzeumnak hazudott tulajdonosa nem bírta tovább a napok óta ránehezedő nyomást és elszabadult.

Frissítés!

Legújabb hírek szerint Avner Friedman megérkezett Izraelbe. Az ál-múzeumot egy alkalmazottja annak rendje és módja szerint péntek reggel kinyitotta. Kisvártatva megérkeztek Erzsébetváros Önkormányzatának dolgozói, akik lakatot tettek a műintézményre.

A „múzeum” tulajdonosa nem kevesebbet állít, mint azt, hogy az általa bérelt pincében volt Herzl barmicvója, Szenes Hanna börtöne és Eichmann bunkere – írja egy felháborodott, feltehetően Izraelben élő magyar az izraelinfo.blog.hu-n.

Civil kurázsi

A fenti hazugságokon felháborodva napok óta civil villámcsődület igyekszik megzavarni a holokauszt emlékét vásári látványossággá züllesztő hely működését. A tulajdonos az első napon még reménykedve abban, hogy “majd megunják és elmennek”, zárva tartotta a helyet, ám másnaptól győzött a kapzsisága és kinyitotta a műintézményt. Időnként előjött a pincéből és ilyenkor -forrásunk szerint- a fenyegetőzéstől a megvesztegetési kísérletig mindent bevetett a demonstrálók leszerelésére. Akciói azonban sorra sikertelenségbe fulladtak.

Elpattantak idegek

Végül csütörtök este a Dohány utcai zsinagógában tartott Takács Nikolas és Veres Mónika koncertje közben történt valami váratlan. Úgy tűnik, Avner Friedmanban valami elpattant. Felrohant az utcára és nekiment az egyik demonstrálónak, akit miközben fojtogatott, le akart rántani a földre, de ez nem sikerült neki. Az esetet látta a térfigyelő kamera monitorán úgy a zsinagógát biztosító őrszolgálat, mint a Síp utca 1-ben, a MAZSIHISZ székházban működő rendőrőrs személyzete. Perceken belül ott voltak a helyszínen.

Avner Friedman érzékelve mi történik, menekülni próbált, de a rendőrök alig néhány méter megtétele után igazoltatták. Mivel nem voltak nála a papírjai, lekísérték a hírhedt pincébe, ahol kiderül, hogy közel egy éve lejárt a tartózkodási engedélye. Ekkor elszállították.

Úgy tudjuk, hogy az izraeli férfi kihallgatása hajnal felé fejeződött be és mivel igazolást nyert, hogy illegálisan tartózkodik Magyarországon, már fel is rakták az első Tel-Avivba induló gépre.

Ha azonban véletlenül még nem is toloncolták ki a turisták lehúzására szakosodott csalót, a civilek akciója  akkor is nagyon sikeres volt, hiszen nem csak a társadalom, de a hivatalok figyelmét is egy valós problémára irányította, a mostanság nekünk vetett gumicsontok rágcsálása helyett.

https://www.facebook.com/grossertamas/videos/10156083735726973/

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük