Matolcsy György, a magyar MNB-elnök, aki nem csak pénzügyi géniusz, de genetikai zseni is nemrég már megpendítette, hogy az újszülöttel alfelén feltűnő apró piros pötty úgy a Kárpát medencében, mint Ázsiában is ott virít a babákon, és ez mutatja rokonságunkat.


A jó spermahajder állítása

Most arról beszélt, hogy rokonság fűz össze minket Eurázsia népeivel. Hogy honnan tudja? Hát onnan, hogy tudja és pont! Akár vörös is….

Több ezer éves barátság köti össze a kínai és magyar népet, a két országot pedig 70 éves diplomáciai kapcsolat, most pedig új korszakot, „Eurázsia korszakát éljük”

– mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, amikor megnyitotta a Magyarország és Kína diplomáciai kapcsolatai felvételének 70. évfordulója tiszteletére rendezett képkiállítást.

Orbán meghirdette és lőn….

az Orbán Viktor miniszterelnök által évekkel ezelőtt meghirdetett keleti nyitás, és a kínai kormány “Egy övezet, egy út” kezdeményezése egybecseng, erősíti a két ország gazdasági-pénzügyi kapcsolatait.

Hülyék lennének, ha kihagynák…..

Kína részéről érthető, hogy kegyesen belementek, hogy a tőlük kamatos kamattal felvett pénzen, amit az uncsik is nyögni fognak megépítse büszke és tudatlanságban tartott népünk azt a vasútvonalat, amire nekünk ugyan nincs égető szükségünk, de ők mindenképpen jól jönnek ki a dologból.

Az is érthető, hogy azok a cégek, akik az így felvett léből dolgozni fognak a gigaépítkezésen jól járnak.

Az az egy nem érthető,

hogy Ön, meg Ön és Ön miért nem kíváncsi arra, hogy kinek a konyhájára hajt baromi sok pénzt azzal, hogy eladósítja lemenőit. Félreértés ne essék, nem kizárólag az a hibás, aki beeteti a hatalmában tartottakat, azt is felelősség terheli, aki gondolkodás nélkül, vagy gondolkodva, de vállat rángatva beadja a derekát és kussol.

„A moder Kína vezetői nem fognak megelégedni azzal, hogy országukat egy többpólusú világ egyik vezető hatalmává tegyék. Céljuk az, hogy a világ egyeduralkodói legyenek”

– írja Financial Timesban megjelent publicisztikájában Kornai János közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, Harvard Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem professzora.

Arról persze szó sincs, hogy Kína katonákat akarna állomásoztatni a világ minden részén. Ahogy a brit birodalom megteremtésének esetében volt ez anno. Az uralom megteremtésének eszközei országról országra különböznének. Egyes országok szó szerint katonai megszállás alá kerülnének.

Máshol elég lenne csak a kínai elvárások szerint működő kormányokat hatalomba segíteni

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét