Eltüntették Navracsics kormánybírálatát – A történelemhamisítás dübörög tovább!

Pénteken még olvasható volt, szombatra kitörölték a legeslegújabb kori magyar történelemből Navracsics Tibor „A kormány képtelen kezelni az egyre súlyosbodó válságot, ezt láthatjuk a 300 forintos euróban..” mondatát.

Ez über gáz!

„Korszakalkotónak vélt” kísérletet tettek a kormánypárti propagandisták a történelem megmásítására, a múlt letagadására.

Történt, hogy Navracsics Tibor, a Fidesz akkori frakcióvezetője 10 évvel ezelőtt, 2009 februárjában ezt nyilatkozta:

„A kormány képtelen kezelni az egyre súlyosbodó válságot, ezt láthatjuk a 300 forintos euróban. (…) Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát. Azt láthatjuk, hogy a kormány cselekvés helyett konzultál, nyilatkozik és jobb híján a Fideszt szidja. Ez nem politika, ez nem válságkezelés.”

Hol van az már…!

A fenti helyzet már nem áll fenn, tíz év alatt sikerült az Önért éjt nappallá téve harcoló regnálónak a magyar fizetőeszköz értélét tovább csökkenteni, így az átlépte a történelmi, 330-as szintet a – szintén gyengülő – euróval szemben.

Javasoljuk, hogy használjon mindenki pennát és papirost, ha azt akarja, hogy az utókor hiteles irományt találjon arról, mi is történt 2019-ben Európa közepén, a hírhedt kerítésen belül!

Fidesz-reakció

A pénteken még a Fidesz honlapján virító Navracsics-sajtótájékoztató videóanyaga, amiben a fenti kijelentést tette szombatra eltűnt. Helyén ez látható:

fidesz.hu
fidesz.hu

A Google keresőjében még így látszik:

Forrás

Azért nyomok még maradtak….

És a második rész:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük