Ember! Állat módjára viselkednek a hatóságok, az állam és annak erőszakszervezetei!

Olvasom – elborzadva – hogy „börtönszerű körülmények között” tartanak legalább 150 gyermeket fogva.

Tudják mi a „börtönszerű körülmény”?

LÁGER, szögesdrótok, fegyveres őrök, rácsok, bilincs, hogy verje meg az ég! Tippeljenek, hol történik mindez? Nos? Hol viselkednek állat módjára a hatóságok, az állam és annak erőszakszervezetei?

Még egyszer!

Hátha nem világos a kérdés. HOL VISELKEDNEK ÁLLAT MÓDJÁRA A HATÓSÁGOK, AZ ÁLLAM ÉS ANNAK ERŐSZAKSZERVEZETEI? Na, hol? Észak-Korea, Kína, valami barbár, hibban banánköztársaság?

Nem!

Történik mindez a 21. században Európa közepén, egy – elvileg – modern demokráciában, gyakorlatilag Mordor földjén, valami totális hibbant vidéken, melynek a lánykori neve Magyarország. És persze nem rogyott ránk az ég, és a feldühödött emberek, átérezve a fogvatartott gyermekek nyomorúságát, félelmét, rettegését sem kergették le vasvillával a várból a Kedves Vezetőt.

Valójában nem történt semmi. Mindenki lapozott egyet az újságban,

ahol kicsit bambán olvashatta, hogy a K. Vezető, K. édesjó apukája megint gazdagabb lett néhány milliárddal, a miniszter urak helikoptereznek, mint állat, a K. Vezető meg propagandistái tanácsára, néhány vágókép erejéig felült – vagy úgy tett – életében talán először, és utoljára valami ostoba fapados repülőre. Így az már el sem jutott, nemhogy az agyig, de a retináig sem, az átlagmagyarjának, hogy egyetlen terhes anyát 17 rendőr-foglár-tekes-lófütty tudja mi még, kísért orvoshoz.

Persze tudom, hogy rajtam és néhány humanista őrülten kívül ez pont senkit nem érdekel. Pedig – állítólag – gyerekekkel bármilyen terméket, hírt el lehet adni manapság. Ezt nem.

Ez senkit nem érdekel. Ők a migrácsok, a közellenség,

a terroristák, maga a patás ördög mind, lehet gyíkemberek, vagy anunaki kis zöldek a marsról. Valahogy így érezhették magukat néhányan a náci Németországban, mikor mindhiába üvöltötték a társadalom fülébe:

Ember! Haláltáborok füstje alatt éltek!

A németek 50% százaléka nem hitte, 20%-át meg nem érdekelte. Ember! Állat módjára viselkednek a hatóságok, az állam és annak erőszakszervezetei! Ártatlan gyermekeket tart a magyar állam börtönszerű körülmények között fogva!

Érdekel ez bárkit is? Te jó ég! Hova kerültem?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük