Elfogták a balassagyarmati rémet

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. Norbert 39 éves budapesti lakos ellen.

Mint arról korábban hírt adtunk, egy balassagyarmati ingatlanban egy férfi hunyt el, akinek halálát idegenkezűség okozta.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon szerdán 8 óra körül arról, hogy egy balassagyarmati ingatlanban egy férfit próbáltak újraéleszteni, aki a gondos orvosi segítség ellenére elhunyt.

A rendőrök a helyszíni szemle során az idegenkezűséget nem tudták kizárni, ezért halált okozó testi sértés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók a bejelentést követő egy órán belül beazonosították és Balassagyarmat belterületén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 39 éves V. Norbertet.

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves budapesti lakos 2018. október 2-án az éjszakai órákban szóváltást és dulakodást követően bántalmazta férfi ismerősét, melyet követően a magatehetetlenül fekvő sértett nyakláncát elvette. A sértett a bántalmazás következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy később a helyszínen életét vesztette.

A nyomozók V. Norbertet gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Hasonló

Kettős gyilkosság Várpalotán – elfogták a gyanúsítottat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük