Pokoli történet olvasható a közösségi oldalon arról, miként zajlik a fél napig tartó betegszállítás 2019 Magyarországán a légkondi nélküli betegszállítóban a kánikula dandárjában.

Helyhiány miatt áthelyezve…..

Megdöbbentő esetről jelent meg beszámoló az 1001 orvos hálapénz nélkül Facebook-csoportban. A bejegyzést író egészségügyi dolgozó sógorát műtötték volna Budapesten szívproblémával, de áthelyezték helyhiány miatt Balatonfüredre.

Mentőautóval nem szállíthatták, az tilos….

A betegszállító autó 11-kor vette fel. Utána még 3 órát keringtek a városban, hogy a többi beteget is felvegyék.

Az autóban 7 fő kucorgott (4 műtött) összeszorulva, a térdükön a bőrönddel

A lábuknál a padlón egy leszíjazott fogyatékos gyerek feküdt egy hordágyon. Kint 40 fok meleg, bent nem tudom mennyi volt, de az autónak nem volt légkondija. A sofőrnek nem volt semmilyen egészségügyi képzése.

Délután 4-kor érkeztek meg…..

Szerencsére mindenki túlélte ezt a pokoli utat.

A sógorom nagyon rosszul volt, azonnal megvizsgálták és kezelésbe vették. Az én véleményem az, hogy ez felelőtlen veszélyeztetés volt.

-írta a poszt szerzője.

1 hozzászólás

  1. 2017.11.21.-én műtöttek hasfali sérvvel a Margit kórházban. Az orvosok, a nővérek nagyon jól dolgoztak, a műtétet végző főorvos a tudását maximálisan lelkiismeretesen adta. Hazaérve lefotóztam a műtéti heget, 22 öltéssel varrtak össze. Gyorsan gyógyult s ellenőrzéskor a műtétet végző főorvos meg volt elégedve a gyógyulásommal Akkor 76 éves voltam.
    A fotót sajnos nem tudom ide feltenni

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét