Kiemelt hírekKoronavírus

Erre mindenképpen emlékezzen! Müller Cecília megtagadta a választ…..

Szegény Müller Cecília nem tehet róla: nem szűret emlőt a magyar....!

Attól eltekintve, hogy egy közszolgának kutya kötelessége válaszolni, ha a munkaadója -vagy mi mindannyian- kérdéssel fordul hozzá. Különösen így van ez, ha egy országgyűlési képviselő tudakolózik a tisztifőorvosnál a világjárvány idején egy sokak életéről szóló ügyben.

Magyarra fordítva:

Müller Cecília  előre megfontoltan sumákol és nem mond véleményt -mégy nyunyókásat sem- arról, hogy illetékes főmuftiként mennyire tartja veszélyesnek az Erdélyből történő tömeges beutazást a “Békemenetre”.

Az esetet dokumentálva ismertette Hadházy képviselő közösségi oldalán:

“Müller Cecília megtagadta a választ arra a képviselői kérdésemre, hogy kockázatosnak tartja-e Erdélyből a tömeges beutazást a “Békemenetre” és általánosságban terveznek-e korlátozó intézkedéseket a Romániából való beutazás korlátozására.

Az állami szervek vezetőinek törvényes kötelessége maradt az országgyűlési képviselők tájékoztatása, papíron ennyi maradt meg a képviselők ellenőrzési jogából.

Müller ezt kötelességét és ezzel a demokrácia alapjait rendszeresen tiporja lábbal, de ez a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy gyávaságának, szervilizmusának és inkompetenciájának sok ezer honfitársunk esett áldozatul és fog még áldozatul esni.”

Kapcsolódó

Covid-helyzet Romániában

Romániában hétfőtől (20221. 10.25.) csak védettségi igazolvánnyal lehet ügyfélként vagy fogyasztóként belépni a nyilvános zárt terekbe az alapvető árucikkeket forgalmazó boltok és gyógyszertárak kivételével, erről pénteken döntött a koronavírus-járvány miatt a bukaresti kormány. Az alkalmazottakra a szabályozás egyelőre nem vonatkozik, mert a munkavállalók jogait csak a parlament korlátozhatja törvénnyel

-írja az MTI.

Hétfőtől országszerte csak védettségi igazolvánnyal, munkaügyben vagy halaszthatatlan gyógykezelés miatt szabad éjszaka (22 és 5 óra között) kimenni az utcára, az üzleteknek pedig legkésőbb 21 órakor be kell zárniuk. Tilos magánrendezvényeket, köztük esküvőket, keresztelőket, koncerteket, tanfolyamokat tartani, a szórakozóhelyeknek be kell zárniuk, sporteseményeket csak közönség nélkül szabad rendezni.

A stratégiai kommunikációs törzs pénteki jelentése szerint a 19,3 milliós Romániában az utóbbi 24 órában 15 410 új koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak, ami 7 százalékkal haladja meg az utóbbi két hét átlagát. Az elmúlt napon 356 halálesetet regisztráltak: ez 2 százalékkal haladja meg a kéthetes mozgóátlagot. A kórházakban immár több mint húszezer koronavírusos beteget kezelnek, az intenzív terápiás részlegeken pénteken 1848 súlyos betegnek jutott hely, a hírtelevíziók szerint azonban ennél sokkal többre lenne szükség: a betegfelvételi osztályokon és a beteggel érkező, a kórházak előtt sorban álló mentőautókban további fertőzöttek százai várják, hogy kórházi ágyhoz jussanak.

…  és Müller Cecília hallgat!

Eközben Magyarországon beindult az ünneplés….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ne hagyja, hogy játszanak az életével! Gondolkodjon!

 

Erre mindenképpen emlékezzen! Müller Cecília megtagadta a választ.....

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (2)

  1. Horváth József

    Vègre valaki meg meri írni az igazságot!

Szólj hozzá!