Sorting by

×

Ennek a 4 csillagjegynek 2021 a szerencseéve

A 2021-es év mindenki számára kellemes meglepetéseket tartogat, de néhány csillagjegy szülöttei nagy sikerekre és szerencsére számíthatnak. Rájuk aztán nyugodtan mondhatja az idei éveben a környezetük: szerencsés flótás.

Kos

A Kos jegy szülöttei számára a 2021-es év márciusa és októbere lesz a legkiválóbb időszak arra, hogy munkahelyet változtassanak vagy egy olyan üzleti szerződést kössenek amely sok bevételt fog hozni a számukra. E jegy szülöttei nagyon meg kell válogassák azokat az embereket, akiket köz elengednek magukhoz azért, hogy ne használják ki őket.

Ha megbízható, komoly személyekkel kötnek üzletet vagy társulnak velük akkor sikeresek lesznek a 2021-es évben, ezért nagyon fontos az óvatosság.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára a 2021-es év márciusa és májusa lesz a legkedvezőbb arra, hogy új dolgokba kezdjenek és fellendítsék a már meglévő vállalkozásukat. Ezekben az időszakokban lesz a legnagyobb szerencséjük, teljesülni fognak az álmaik az élet minden területén. Lesz olyan személy aki munkahelyet változtat, vagy házasságot köt, vagy új lakásba költözik.

A Bika pénzügyi helyzete az átlagosnál is jobb lesz, egész évben dőlni fog a pénz hozzájuk.

csillagjegy

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.