Azta! Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pénze! Nekik sosem lesznek anyagi gondjaik... - Városi Kurír

Sorting by

×

Azta! Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pénze! Nekik sosem lesznek anyagi gondjaik…

Vannak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen az anyagiak, üzleti életük terén sikerre vannak ítélve. Bármiből aranyat csinálnak, és jól bánnak a pénzzel. Nézzük, melyik az az 5 csillagjegy, akik egészen biztosan sikeresek lesznek az üzleti életben.

Hirdetés

Halak

Mindig megtalálod a megoldást arra, hogy hogyan tudnál legkönnyebben pénzt teremteni. De amilyen könnyen megkaptad a pénzt, hajlamos vagy pont olyan könnyen szét is szórni. Légy óvatosabb.

… na és csütörtökön?….

Igyekezzen alaposan megtervezni napját, kedves Halak, mert, ha ma jó alapokat rak le, rendkívül sikeres lehet! Mindezen kívül a másik fontos dolog, hogy legyen elég türelme az ön körül sertepertélõ emberekhez, akik ma sokat segíthetnek a haladásban. Ha mindkettő kritérium teljesül, biztosan győzni fog!

Skorpió

Általában vezető pozícióban vannak a Skorpió csillagjegyű személyek, ezért nem sok gondjuk akad a pénzzel. Amúgyis remek érzékkel rendelkezel, mindenből képes vagy pénzt csinálni.

… na és csütörtökön?….

Ma nem szívesen foglalkozna másokkal, éppen ezért lehet, hogy hoz egy döntést és megpróbálja elkerülni egy kis időre a valóságot. Bár sok múlik önön, de önnek is kell néha egy kis visszavonulás, hogy regenerálódhasson, feltöltődhessen. Ez lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, sőt, döntése okot adhat egyeseknek arra, hogy megsértődjenek néhány kedves telefonnal még akár meg is előzheti ezeket a konfliktusokat és úgy, ahogy sikerülhet terve.

<<< Olvasnál még? Kattints! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.