Kerítésen innen

Ennyi be fáj a köznek Orbán és a sameszok bécsi „ott alvós” látogatása

Ennyi be fáj a köznek Orbán és a sameszok bécsi „ott alvós" látogatása

Emlékeznek még, a frenetikus hírre, miszerint Orbán Viktor és “kísérete” csütörtökön Bécsbe látogatott, ahol beszélgetett fél órát  az osztrák kancellárral, majd sajtótájékoztatott. Hogy mindez mennyibe fájt Önnek, meg önnek…? Olvassa!

Mennyi az annyi, így megszorítás idején?

Orbán Viktor -és a népes küldöttsége- a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát is Bécsben töltötte, mégpedig nem is akárhol: a város egyik legfényűzőbb luxusszállodájában (az intézmény maga definiálja így magát), a Hotel Bristolban, ahol az Azonnali információja szerint lakosztályt béreltünk neki. A portál munkatársa a szálloda honlapján találomra foglalt szobát,

a legolcsóbban akár már 371 euróért (148400 forint 400 forintos euróval számítva) eltölthetnénk egy estét,

de úgy tudják, Orbán Viktor egy lakosztályban lakott, mégpedig vélhetően az elnökiben.

Ezt a hotel honlapja szerint Prince of Wales-nek hívják, és 6717 euró (2684000 forint) az ára, igaz, ehhez természetesen már szériatartozék az Operára nyíló erkély.

De ha a miniszterelnök csak a gyönyörű látványhoz ragaszkodott, akkor egy Penthouse lakosztállyal is beérhette 703 euróért (281200 forint). Ráadásul ilyen esetekben jellemzően nem egy, hanem három éjszakára foglalják a szobákat: egyszerűen azért, hogy a vendégek ne csak késő délelőtt vagy kora dálutuán foglalhassák el azokat, hanem a látogatás napján már korábban is, illetve, hogy az elutazás napján ne kelljen korán kijelentkezni.

A slepp….

Orbán Viktort nem csak Szijjártó Péter, Gulyás Gergely, Nagy Márton és Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszterek kísérték el, hanem az őt védő TEK-esek és persze Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója, valamint Bóka János, a Miniszterelnöki Kormányiroda európai uniós ügyekért felelős államtitkára is, valamint körülbelül huszonöt főnyi stáb. Ehhez jött még maga Szijjártó Péter a maga nagyságrendileg tíz fős csapatával, amiben viszont három testőr is helyet kapott, természetesen az elmaradhatatlan fotóssal és videós mellett.

A programból….

Orbán Viktor fél órát tárgyalt négyszemközt Karl Nehammerel, ezalatt a minisztereknek és Orbán Balázsnak is szerveztek egy-egy kétoldalú találkozót, majd volt egy fél órás plenáris megbeszélés végül egy egy órás ebéd.

További érdekes információkért feltétlenül kattintson az Azonnalira!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

About Author

Szólj hozzá!