Sorting by

×

Eperjes Károly elárulta, melyik vakcinát adatná be magának – Lehet találgatni…..

Eperjes állítása szerint eddik kétszer esett át a koronavírus-fertőzésen, ezért teoretikus a kérdés, hiszen várnia kell az “oltakozással”. Ennek ellenére -ha már lehet- mindenképpen szeretné megkapni a vakcinát!

Igen ám, de melyiket?

A Somogy megyei Sonline.hu-nak nyilatkozott többek között a koronavírusról és az ellene kifejlesztett oltásról Eperjes Károly. A Kossuth-díjas színművész elmondta, hogy korábban ő már kétszer is átesett a fertőzésen.

„Egész életemben az orosz szisztéma alapján voltam beoltva mindenféle ellen. A gyerekkori oltásaink mind onnan valók voltak, és beváltak. Ezért nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom, ha megengedik”.

Az 1954-es születésű színész

nem biztos, hogy hallott arról, hogy az orosz vakcinát az ő korosztályában nem tesztelték, kifejezetten 59 évesnél fiatalabbak esetében vannak tapasztalatok a hatékonyságát illetően.

A magyar kormány korábban többször kritizálta az európai uniós vakcinabeszerzések gyorsaságát és hatékonyságát, és jelezték: készek orosz és kínai oltóanyagot is igénybe venni, amennyiben azok hamarabb elérhetőek lesznek, mint a nyugati vakcinák.

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.