Épül az Adria-Balaton csatorna! —  álhír tudósítónk jelenti

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. “Jobban élünk,mint tíz évvel korábban!”-jelentette be Szijjártó Kakadu Péter magyar külügyér jelenti a Városi Kurír álhír tudósítója.

Új útvonal, új kalandok, új álhír

A Mészáros és társa kft a magyar dolgozóknak megépíti az Adria-Balaton csatornát. A jövőben az megfáradt kormánypárti politikusoknak nem kell a yachtjaikait is a Magyar Honvédség repülőin szállítani a tengerhez. Ezzel sok pénzt takarítanak meg a népnek, hiszen így több alkalommal lehet majd szállítani nokiás dobozokat meg,pár tonna csík colát fuvarozni vámellenőrzés nélkül.

A Fidesz nem a rossz emlékű Balaton-Őszödön konferenciázik,hanem a hétvégi összejöveteleket most már Balaton-Enyvesen tartják.

Hírhullám>>>>>>>>>>>

Vadászható libernyákok

Ez azért is szerencsés,mert Enyves térségében sok az ősvadon. Itt élnek a szabadon vadászható libernyákok. Márpedig az ilyen trófeákból Orbán főmérnök a hajtás végén két kilőtt példányt is el szokott vinni a hátán saját bevallása szerint is.

A kilőtt egyedek belsőségeiből Németh Sziszi agy és konyha mérnők főz ilyenkor remek pörköltet,pacalt stb. Azt mondja,kicsit rágós ugyan,de annál nagyobb örömmel fogyasztja,mert így is a kommunistákat pusztítja.

Szijjártó kijelentette, hogy a Békemenet résztvevőit szakszervezetbe tömörítik a jövőben. Aki a leghangosabb orditja, hogy “Dögölj meg Gyurcsány!”,az a képünkön látható yachton jutalom utazáson vehet részt. Persze szigorúan adómentes juttatás lesz ez az igazhívők részére.

álhír

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük