Elképesztő látni, hogy épül le a rendszer

Minden gátszakadás így kezdődik. Hatalmas, rendíthetetlen betonkolosszus, sehol egy hiba, az egész az örökkévalóságnak épült. Majd egy apró repedés. Még egy. Néhány vízcsepp. Csordogáló erecske, kis patakocska. Nem vészes. Minden rendben.

Nem vészes? Naja!

Hogy is írta Hadházy kolléga, és nagy respekt neki. A lónak a f@szát van minden rendben! A kis repedésből földindulás lesz, a csordogáló erecskéből megállíthatatlan, elsöprő áradat, ami visz magával mindent és mindenkit. Hát így!

Mondjuk a mi rendíthetetlen betonkolosszusunk csupán egy tikkelő, dagadt kis fószer, de kis ország vagyunk, ezt is szétlopták már csontig, így nekünk a völgyzáró gátakból, és a címeres gazemberekből is az apraja, a selejt jutott.

Nagyjából itt tartunk

A kis repedésből már zubogó lefolyó lett, a mi betonkolosszusunkból meg rángó ideggörcs, a jobb napokat, aktorokat is látott parlamenti pulpituson, aki még egy fél kézzel feltartott, rohadt táblát sem képes kirángatni – röhögnöm kell, bárhányszor látom az erőlködéstől vöröslő képét. Némi földharc esetleg? Basszus! Ilyen egy miniszterelnök? ILYEN? –

Szánalmas. Ez a rövid véleményem.

Bővebben? Elképesztő! Elképesztő látni, hogy épül le a rendszer, a jól felépített, bebetonozott kezdetben rendíthetetlennek tűnő vezérelvűség.

Hányingerkeltő, ahogy az isten-haza-család hazug, szemforgató szentháromsága felfeslik, és alatta a NER gusztustalan, fogatlan valósága vigyorog a maga kurváival, polgármestereivel, rabolt milliárdjaival. Egy beteg ember, bűzös, undorító világa ez, valami álkeresztény maszlaggal leöntve, amit hiába próbálnak nemzeti lobogókkal, ötvenszer átírt stratégiával, hazug propagandával visszatuszkolni a nemzeti jelmezek-kokárdák mögé. Reménytelen. Rövidesen robbanni fog. A kis patakból zubogó szennyáradat lesz, ami megállíthatatlanul el fogja söpörni az egész szánalmas gazember-kurzust, Orbántól Kósáig mind! Náluk már nagyon nincs rendben semmi.

Igaza van Hadházynak! A lónak a f@szát van itt minden rendben.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük