Érdekelné Gesztesi Károly luxusvillája? Ennyiért az Öné lehet!

Gesztesi Károly népszerű színművész 2020 elején veszítette életét: vezetés közben lett rosszul, félreállt autójával, ám a kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét, hiába küzdöttek érte 50 percen keresztül. Családja nem először próbálja eladni a házát, amiben minden a szeretett apa hiányára emlékezteti gyerekeit.

A Gesztesi-rezidencia

Nyáron még 210 millió forintért hirdették meg a színész egykori otthonát, mostanra azonban jócskán levitték az árát. Az ingatlant nem először kínálják eladásra, de sokat változott a négy évvel ezelőtti ára a mostanihoz képest. A családfő halála után az örökösök úgy döntöttek, eladják a színész budakalászi villáját:

“… el kell adnunk, mert óriási számunkra. Ikerház lévén mindenből kettő van, nehézkes a fenntartása, és sokszor feltörnek bennünk az emlékek is”

mondta el a színész Márkó fia tavaly nyáron – írta a Pénzcentrum.

A villa nem először vált eladóvá, már évekkel ezelőtt is áruba bocsátotta Gesztesi Károly, viszont akkor még, ahogy a Pénzcentrum is beszámolt róla, 451 613 forint volt négyzetmétere. 2020 nyarán, négy évvel később, több mint a dupláját kérték érte.

A jelenlegi ára

már “csak” 179 millió forint több mint 30 millióval vitték le az árát fél év alatt. Ez 15 százalékos árcsökkentés.

Megfontoltabbak lettek az eladók az ingatlanpiacon,

ezért érezhetően lassult a lakások eladásának forgási sebessége, mutatta ki az Otthon Centrum piaci elemzése. A leggyorsabban még mindig a paneleket lehet értékesíteni, de ehhez már 35 százalékkal hosszabb időre van szükség a két évvel ezelőtti csúcshoz képest. Ugyanakkor a családi házak piacán azonban nincs lassulás, sőt: Pest megyében, jellemzően a fővárosi agglomerációban az elmúlt tíz évben soha nem lehetett ilyen gyorsan értékesíteni ingatlant.

 

Márki-Zay, felhívás

 

Márki-Zay, figyelmeztetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük