Kerítésen innenKiemelt hírek

Erdélyben is működik a Fidesz Tours – Nem mellesleg Románia jelenleg a világon az egyik legrosszabb járványügyi mutatókkal rendelkező ország

A jó öreg "Békement-tours" 2022-ben is teltházzal működik!

Mindegy, hogy ki, honnan, mekkora kockázatot hordozva, csak jöjjön Békemenetelni? Nálunk persze főmufti-szinten bejelentették, hogy hála a baromi jó járványkezelésnek, semmilyen korlátozás nem érvényes a Fidesz-hepajra és a CÖF-menetelésre sem, feltéve, hogy a kettő nem egy és ugyanaz. Mégis, minek nevezhető az előre megfontolt tömeges veszélyeztetés?

Nem vicc: név nélkül, de titulussal vállalják

“a járványügyi szakemberek és az operatív törzs álláspontja szerint korlátozások nélkül is biztonságosan lebonyolíthatók az ünnepi rendezvények.”

Az aktuális napi adatok:

“az elmúlt 24 órában 859 új koronavírus-fertőzést regisztráltak, ez 89%-kal magasabb, mint az egy héttel korábbi adat, tehát a járvány továbbra is erősödőben van. Összesen 999 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 144-en vannak lélegeztetőgépen. Ezzel az elmúlt 24 órában összesen 91 fővel nőtt a kórházban ápoltak száma és 18 fővel a lélegeztetőgépen lévőké. Heti összevetésben tehát több mint ötszörösére nőtt a kórházi esetek száma, és 18-szorozódott a lélegeztetőn lévőké.

Idén ismét már előző nap elkezdődnek az 1956-os forradalom és szabadságharc ünnepi megemlékezései, október 23-án Orbán Viktor miniszterelnök rendhagyó helyszínen mondja el beszédét – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Budapesten. Kiemelte:

a járványügyi szakemberek és az operatív törzs álláspontja szerint korlátozások nélkül is biztonságosan lebonyolíthatók az ünnepi rendezvények.

Erdélyben is működik a Fidesz Tours

Egynapos ingyenes utakat szervez a “Békemenet” nevű “civil” rendezvényre az Erdélyi Magyar Néppárt – hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos közösségi oldalán.

“A határon túli magyarság támogatása természetesen helyes és szükséges. Ami nem helyes, hogy nagyon sok jelzés szerint odakint pont úgy adja a Fidesz a milliárdokat, ahogyan nálunk. És pont ugyanúgy kér is cserébe dolgokat. Mindenestre telik a buszbérletre. (Nem mellesleg: Románia jelenleg a világon az egyik legrosszabb járványügyi mutatókkal rendelkező ország.)”

Megy az “önkéntes-toborzás”

Orbán ott segít, ahol tud, jelen esetben akciósan árulja az OV-s cuccokkal házaló webshopja a Békemenet-pakkot. Nem tudni, hogy az OV-s satyekok sikerén felbuzdulva nyújt-e segítő kezet a békemeteseknek a virtuális bolt, vagy fordítva, az új felvevőpiac reményében fogadták be az új akciós ajánlatot, esetleg egy és ugyanaz az érdekeltségi kör. Mindegy is, a lényeg: vegye, vigye!

Arról már beszámoltunk, hogy az Orbáncuccokat áruló webshop legújabb kínálata a mélyen leértékelt akciós “Békemenet-pakk”, de amire Hadházy Ákos bukkant az ennél is vérlázítóbb: kormány-telefonról hívogatják a potenciális érdeklődőket, akiknek ingyen buszos utaztatást ígérnek.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Erdélyben is működik a Fidesz Tours - Nem mellesleg Románia jelenleg a világon az egyik legrosszabb járványügyi mutatókkal rendelkező ország

Comments (1)

  1. […] az egynapos ingyenes utak szervezése volt a “Békemenet” nevű “civil” rendezvényre. A sikeren felbuzdulva, vagy csak úgy, a maguk kútfejéből pattant ki, hogy az elementális érdeklődés közepette, […]

Szólj hozzá!