„Értjük mi, Lajos!” – Kósa alelnök legújabb felháborító szösszenetéről….

Alighanem kevesen ismerik annyira Kósa Lajos fidesz-alelnök és „debreceni alkirály” politikai arculatát, mint az évekig a városi közgyűlésben, mostanság pedig a parlamentben is vele szemben politizáló Varga Zoltán DK-s képviselő, aki most egy nagyon szenvedélyes posztban fakadt ki.

Emberi kor- és korszak váltás

Kósa szerint „Az életkor kitolódásával a 65 éven felüliek nem pihenni akarnak, hanem dolgozni”. kezdődik a bejegyzés. Na, fussunk neki újra: AZ ÉLETKOR KITOLÓDÁSÁVAL A 65 ÉVEN FELÜLIEK NEM PIHENNI AKARNAK, HANEM DOLGOZNI. Mondjuk arról tapintatosan hallgatott, hogy az 1957-től születetteknek már pont 65 év a nyugdíjkorhatár. És arról sem nagyon beszélt, hogy Az uniós átlaghoz képest nagyon sokan halnak meg Magyarországon, ezért is fogy a népesség.

A háziorvosokról

A továbbiakban szóba kerül -mert Varga szóba hozza- az egészségügyi ellátás fontos szegmense a háziorvosi praxisok helyzete is:
Valahogy arról sem, hogy egyre több az állandó orvos nélküli háziorvosi praxisok száma, és hogy egyre többen pusztulnak bele Orbán őrült rendszerébe, valamelyik sürgősségi osztály folyosóján kínok közt fetrengve, ellátatlanul.

De arról sem, hogy míg a német, francia, vagy osztrák nyugdíjasok boldogan utazgatnak a világban, addig a magyar átlag idősember az olcsó csirkefarhát után kódorog városszerte kopogó szemekkel, majd megy haza a „zsákmánnyal” az alig fűtött lakásába, köszönhetően az egész rohadt, nyomorult, hazug rezsimjüknek!

Hogy a magyar nyugdíjas sem alávalóbb európai társaiknál, és ha megy, ha el tud egyáltalán menni dolgozni, azt azért teszi, hogy ne haljon éhen a puccos stadionok árnyékában.

És Kósa szerint a nyugdíjas szövetkezeteket az idősek azért fogják egyenesen imádni, mert ott jó a társaság….meg munka közben csak úgy repül az idő.

Kósa vagy hazug, vagy tök hülye – egyik opció rosszabb mint a másik

 • Értjük! Jó a társaság! JÓ A TÁRSASÁG! JA! Értjük mi, hogy SZERINTETEK milyen felszabadító érzés is lesz majd 70 évesen, járókerettel kapálni Mészáros uradalmában, vagy disznót trágyázni anyád disznótelepén!
 • Értjük Lajos! Hogyne értenénk, hogy a kis családod a disznók mellett – nyilván teljesen véletlenül – éppen a frissen gründolt nyugdíjas szövetkezetek körül lebzsel-bizniszel!
 • ÉRTÜNK MI MINDENT BASZKI! Azt is értettük, mikor „véletlenül” bedöntötted a forintot! Értjük az okát, és azt is nagyon jól, hogy milliókat nyomorítottatok meg ezzel.
 • Értjük mi, hogy miért is jó orbitális hibbantsággal, sorossal-migráccsal-ufókkal tömni a nagyérdemű választók fejét, értjük, hogy addig sem foglalkozik a nép az elzabrált ezermilliárdokkal, a szuperszonikus magángépekkel, disznótelepekkel, helikopterekkel, kastélyokkal, a százmilliós cégek világába „visszavezetett” idős, Fideszes anyákkal.
 • Értjük mi, hogy mindez miért is jó nektek, hogy a kollektív őrület miatt még nem jut el nagyon sok ember agyáig, hogy a TI KÓRHÁZAITOKBA már csak halni megy a magyar.

ÉRTI EZT MINDENKI, még akkor is, ha most még senki nem kerget végig vasvillával a városon! Most még! CSAK AZ A KÉRDÉS, HOGY TE ÉRTED-E EZT LAJOS?

Minden, ami Kósa

Kósa

6 thoughts on “„Értjük mi, Lajos!” – Kósa alelnök legújabb felháborító szösszenetéről….

 • Egyrészt – ez teljesen biztos-Kósát nem az eszéért tartja a fidesz,másrészt valószínűleg háttal ül a mozinak,vagy egyszerűen csak a saját anyjából,Kósa mama jövedelméből indul ki,akinek bizonyára baromi jól jövedelmez a sertéstelepe. De sajnos az általános a 100 ezer alatti nyugdíj,amihez nekem is „szerencsém” van,43 ledolgozott év után. Kénytelen vagyok dolgozni sokezer honfitársammal együtt,mert ennyiből nem lehet rezsit,gyógyszert,kaját fizetni. Urambocsá’,néha még 1-2 elrongyolódott ruhadarabot is pótolni kell.Szerencsére még bírunk dolgozni,mert muszáj,de higgye el Kósa,hogy bizony mi is szívesen utazgatnánk,mint bármelyik európai/nyugati ország nyugdíjasa,de róluk mi csak írígykedve olvasunk,és ábrándozunk,hogy hátha egyszer majd mi is…..De emellett a kormány mellett biztos hogy nem. Javaslom Kósának,hogy ereszkedjen le az egyszerű pórnép közé,és érdeklődjön,csupán csak azért,hogy ne mondjon ekkora baromságot

 • Tetszett az írásmű, de üzenem az írónak, hogy a nép valóban nem érti a mitörténteket a paraszt ma hamarabb csókol kezet a horty féle nagyságos uraknak a beteges plébánosnak , minthogy egyenes derékkal a velük szembe jövőknek szemébe nézve próbáljon tenni, azért mer az fárasztó jobb neki ha a téns uraság, esetleg asszonyság mondja meg neki, hogy hol is van a kapa nyele , hát erről ennyit.

 • A képen a baloldali alak KÓsa alkirály ?KÖnnyen összetéveszthetőek igy pacekra.

 • Annyi esze nincs, hogy megjátsszon ilyen mértékű szellemi lepusztultságot.

 • Lajos a moslékban!

 • Szerintem Lajos mind kettő! ő beszél hogy örömmel megy dolgozni a 65-éves aki életében egy percet,nem dolgozott azt sem tudja mi a munka mióta belecsöppent a politikába jólétben pöffeszkedik,a bársony székben,oda állítanám egy szerelő szalag mellé valamelyik Autógyárban,hogy boldogulna a potrohos bendőjével,még egy helyben állni sem bírna nemhogy dolgozni! agyatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük