Erős Antónia miatt rendőrséghez fordul az RTL Klub

Erős Antónia meghatározó arca az RTL Klubnak. Nap, mint nap beköltözik azok otthonába, akik szeretik a csatorna híreit. Drasztikus lépésre szánta el magát a csatorna vezetése.

Fakenews

Hazug, gyomorforgató állítást tett közzé egy álhír-terjesztésről elhíresült portál a bemondónővel kapcsolatban. Rendszeresen megjelentetnek olyan híreket, amik nem törődnek sem a hírbe hozott érzelmeivel, sem azzal, hogy megtévesztik a rájuk kattintókat. Hát ennek most remélhetőleg lőttek!

Csak a kattintás!

Ha olyan hírrel találkozik, hogy ez, vagy az az ismert személy brutális balesetet szenvedett, ne adj Isten meghalt, de csak akkor olvashatja tovább a hírt, ha meghatározott helyre kattint, villanjon fel fejében a piros lámpa. Nagy valószínűséggel kihasználják jóhiszeműségét, kíváncsiságát, érzelmeit.

Sok híres ember járt már pórul, most éppen Erős Antónia halálhírét keltették. A kétgyermekes édesanya nem kívánta kommentálni az álhírt. A csatorna viszont nem hagyta szó nélkül.

A közösségi médiában megjelent poszt egyértelműen és határozottan álhír! Erős Antónia ép és egészséges, erről bárki meggyőződhet, aki ma este a Híradót nézi! Az álhírt terjesztő oldal üzemeltetője ellen az RTL Magyarország megteszi a szükséges jogi lépéseket

– tájékoztatta a Borsot az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Ön is tud küzdeni a kamu oldalak ellen, egyszerűen ne vegyen tudomást róluk, ne nyissa meg bármennyire is fantasztikus, amit ígérnek.

Kamu oldal nevenincs újságírója ekézi a diákokat – ez a Fidesz-stratégia

Kamu hír, kamu győzelem! Ami nem kamu: az átverés

A mai napra rendelt Fidesz-bukta – kamu levelet hazudott a propagandagépezet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük