Erre a 4 csillagjegyre csodás tavasz vár - Városi Kurír

Sorting by

×

Erre a 4 csillagjegyre csodás tavasz vár

Ilyenkor nagyböjt idején mindenki nagyon várja már a tavaszt, nem kivétel az alábbi 4 csillagjegy sem. Őket azonban  megkülönbözteti valami a többi 8-tól, és ez nem mint, hogy garantáltan sikeres évszak elé néznek. Lássuk kik ők!

Hirdetés

Rák

A Rák tavasszal szinte felrobban a tettvágytól. Kalandokra éhezik, aktívnak, dinamikusnak érzi magát. Rengeteg programot tervez, és a sportolást sem hanyagolja el. Egész tavasszal tele lesz energiával. Teljesen mindegy, hogy egyedülálló vagy párkapcsolatban élő Rákról van szó, minden problémát meg tud oldani, sorsát idén tavasszal a kezébe veszi. A kicsit visszahúzódóbb természetű csillagjegyek a Rákok hatalmas változáson mennek keresztül, kibújnak a csigaházukból. Egy a lényeg: tavasszal a Rákok minden körülmények között bízzanak magukban, akkor csodálatos, intenzív pillanatokat élnek át.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-02-21)
Ha jelenleg szingli, akkor mai egy igazán remek alkalomnak ígérkezik, hogy végre burkoltan, vagy nyíltan, de összehozza azt a bizonyos találkát, rendit, amit annyira szeretne! A párkapcsolatban élõ Rákoknak sem lesz ma rossz napjuk, hisz nagy áttörést érhetnek el szerelmi téren, ha most nemes egyszerűséggel, bátran kedvesük elé állnak és közlik, hogy mit szeretnének.

csillagjegy

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei változásokra számíthatnak. Aggódni nem kell, minden jó irányba halad, 2021 tavasza egyfajta ébredés lesz számukra. Úgy érzik újjászületettek és tele vannak energiával. Minden, amibe belefognak, sikeres lesz. Különlegesen hatékonyak és kreatívak lesznek a tavaszi hónapokban. Minden adott lesz ahhoz, hogy elérjék a céljaikat a munkában és a magánéletben is. A Szüzeknek egyetlen dolguk van tavasszal: bízni önmagukban.. A Szűz jegy szülöttei számára a tavasz egyfajta ébredés lesz

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-02-21)
Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma a vasárnap dacára is önre vár. Mégis erőt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntől elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimerítheti. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdő és egy jó alvás.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.