Sorting by

×

MSZP: Erre mondják, hogy kecskére, káposztát… – Válasz “a magyar gyógyszerbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű” intézmény nyilatkozatára

Beszámoltunk Bangóné és az OGYÉI csörtéjéről, melynek témája az volt, hogy a képviselő szerint összefonódás van Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, valamint Révész János, a Borsod megyei kórház igazgatója között. Az OGYI közleményben hazugozta le Bangónét.

Kontrára rekontra

Az MSZP elirigyelve a közlemény-lehetőséget, ezt a formát választva felelt:

“Elmúlt a hátfájásom, frissebbnek éreztem magamat. Szeptember óta használom a Spinalis termékcsalád Hacker típusú székét és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

(Dr. Méhes László ügyvéd, Kásler kegyelméből az OGYÉI vezető testületének a tagja.)

Dr. Méhes László ügyvéd úrnak,

a fenti közvetlen ajánlaton túl, még egy egészségügyi vonatkozású élménye biztos lehetett: 26 millió forintot vett fel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórháztól. Ez a két pályamunka elég volt a gyógyszerészeti intézet tanácsadó testületi tagságához. A szakmai színvonal és a “gyógyszerbiztonság” tehát adott.

Révész János onkológus,

a BAZ megyei kórház főigazgatója, a Dr. Révész János Bt.-n keresztül a megyei onkológiai centrum irányítója a magyar kórházakat és az összeférhetetlenséget biztosítja a Kásler-féle testületben.

A betegek érdekeit és a politikamentességet a gyógyszerészeti intézet vezető testületében a Fidelitas volt tisztségviselője, Habony Árpád egykori titkára, a Századvég kormányzati hazugsággyár igazgatósági tagja garantálja.

Csütörtöki sajtótájékoztatónkon eredetileg nem az OGYÉI ügyeivel, hanem a Borsod megyei kórház “maffiaszerű” működésével kapcsolatos nyomozással akartunk foglalkozni, de ha már megszólíttattunk, akkor állunk elébe!

A gyógyszerészeti intézet vezetése az elmúlt időszakban többször is leszerepelt,

így megszólalásaiknál a nagyobb szerénység és kisebb vehemencia bőven indokolt lenne.

A teljesség igénye nélkül:

  • Az OGYÉI éléről leváltották az elismert szakmai vezetést, elriasztották a szakma színe-virágát a hivatal viselésétől, feltörték az intézet honlapját, állampolgárok betegségekkel kapcsolatos személyes adataihoz fértek hozzá.
  • Ugyanakkor kiderült, hogy éveken keresztül rákkeltő anyagot tartalmazó gyógyszerekkel tömték az embereket, de még csak egy bocsánatkérés sem hangzott el senkitől.
  • Később Kásler botrányos összetételű, fentebb említett vezető testületet nevezett ki a gyógyszerészeti intézet élére, majd a gyógyszerlobbit helyzetbe hozva, a Gyógyszeripari Szövetségek emberét, onkológiai és egyéb gyógyszeripari termékeket forgalmazó cég vezetőjét nevezte ki az OGYÉI főigazgatójának! Erre mondják, hogy kecskére, káposztát…

S, hogy mi jöhet még, azzal is foglalkozunk a közeli napokban.”

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.