Erre vágyik a szerelmétől ez a 4 csillagjegy – …és Te?

Mindenkinek vannak olyan vágyai és elvárásai a párjával szemben, de ezek közt mindig akad pár olyan, amit az ember fél, vagy éppen túl büszke kimondani. Pedig jó dolog tudni, hogyan tehetjük boldoggá a másikat.

A szerelem játékszabályai nincsenek nagykönyvbe foglalva. Nem láthatsz bele a másik fejébe, de csillagjegye segítségével tehetsz a boldogságotokért. Egy biztos, figyelemmel és kedvességgel soha nem lőhetsz mellé!

Mérleg

A Mérleg játékos, örömteli, gyengéd. Nagyon szereti, ha látványosan kimutathatja szerelmét. Románc és harmónia, a partnerről való folytonos gondoskodás – erre számíthat, aki mellette köt ki.

Erre vágyik a mérleg:

Kezeld úgy, mint egy különösen értékes műtárgyat, és mutasd ki a szerelmed. Vedd át az irányítást, amikor elege van valamiből. Légy hálás neki és tiszteld, kedveskedj neki abban, ami igazán fontos számára. Örülj vele együtt az élet apró dolgainak.

Skorpió

A Skorpió titokzatos és heves. Szenvedélyesnek tűnik, de néha bezárkózik és hűvössé válik. Pedig a Skorpió nem rideg, csak fél a csalódástól. De ez érthető is esetében. Teljes szívvel, mindent beleadva szeret, miközben fél, hogy mindezt elveszítheti.

Erre vágyik a Skorpió:

Biztosítsd számára a ragaszkodásod, hűséged, így biztonságban kitárja a szívét neked. Tudasd vele, hogy lehet akármilyen rossz passzban, nem fogod cserben hagyni. Legyél őszinte vele! Megérzi és nagyon zavarja, ha valamit elhallgatnak előtte. Számolj be a kétségeidről, fájdalmaidról, cserébe ő mindent megtesz, hogy azok elmúljanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük