… és Orbán feltette a nagy kérdést, amire a változatosság kedvéért választ várt – Megkapta!

Az “Orbán is ember”-kampány hétfői epizódjában a miniszterelnök közösségi oldalának kezelői azt az ukázt kaphatták, hogy a hétvégi “ki, ha én nem”-képet ellensúlyozandó, valami egyszerű kérdezz-felelek játékkal lepjék meg az oldal követőit. Az időjárás hálás témának bizonyult, hát ehhez nyúltak. A siker elmaradt.

“Hahó, fészbukosok!”

Ha Ön üzenne Orbán Viktor miniszterelnöknek, most itt az alkalom, hogy megtegye!

“Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek? Kommentben várom a tageket”

A kommenetelők nem kímélték…

“Mi annak örülnénk már de nagyon, ha nem sanyargatná a népet és elhúzna jó messzire innen!!! Vagy annak jobban, ha mondjuk rács mögül nézné a szabadságáért fanyalogva. Nem poénkodni kellene ebben a helyzetben, hanem az embereken segíteni. Nem pedig a pénzt lenyúlni tojva magasról az emberi életekre! ”

“Én annak örülnék, ha nem 27% lenne az Áfa, a legmagasabb a világon, annak is örülnék, hogyha az euro nem 360 forint lenne, hanem max. 300 forint, de annak örülnék a legjobban, ha a semmit nem érő forintban kapott fizetésem felét nem vinné el a NAV.”

“Ez már nem eső .. a jóisten sír,hogy ennyire szomorodásba vágod az országod te csótány”

“Elnézést, de ezzel a kérdéssel most szocializálódni próbál?”

“Tisztelt Miniszterelnök Úr! Májusi eső aranyat ér! (Vendéglátósoknak nem igazán) Nem igazán találom a szavakat egy olyan Országban, ahol azért büntetnek, mert teljesen egészséges vagyok! Elhiszem, hogy szükség van intézkedésre,de ez már agyrém! Lát rá valami reményt, hogy hagynák élni a polgárokat és vezetné tovább az Országot???! Élni és élni hagyni…”

“Arra lennék kiváncsi ,hogy csalja el a választásokat? Még ép elméjű embert nem láttam aki a fideszre szavazott volna. Azt tudjuk ,hogy több száz milliárd közpénz kell ahhoz ,hogy az ostoba primitív propaganda gépezet átmossa az agyakat ,vagy azt a pár száz ezer megvehető embert megvegye. A mértékéből felismerhető a hazugságai nagyságrenje ,de a csalás minden részlete még nem világos.Érdekelne!”
“Köszi hogy ezt is intezed nagyfőnök. Minden fasza…kicsit bántja a szemem a fűtésszámla majus végén. Nem ismer egy jó gázszerelőt?”

“A lemondásodnak örülnénk a legjobban….te nem veszed észre magad ….te vagy a himnuszbol a balsors…..”
“Kérdezd azokat a családokat akik miattatok kénytelenek ezt az utcán átélni nap mint nap!”

Persze voltak, aki elaléltak a megtiszteltetéstől….

“Örüljünk együtt a csapadékos időjárásnak, hiszen csak így lesz annyira termelékeny a mezőgazdaságunk, mint ez a fantasztikus ország.”

“Ahány csepp lehullott csak azóta amióta él ez a poszt annyi áldás szálljon reád Tisztelt miniszterelnök úr”

“Szerintem mindenki és köszönjük szépen!”

“Én örülök, és annak is hogy az országnak ilyen szuper vezetője van! Én biztos oda teszem az X-et! Sok erőt kívánok! Gratulálok a teljesitményéhez”

“Mi mindennek örülünk amit drága miniszterelnök urunktól kapunk! Áldja meg a jó Isten érte!!!”

Na és Nagy Feró….

“Ha valami esik, Ha valami fúj,Ha valami fáj, Akkor is, Azért is BEATRICE.. akarom mondani Orbán Viktor.”

 

orbán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük