... és Orbán feltette a nagy kérdést, amire a változatosság kedvéért választ várt - Megkapta! - Városi Kurír

Sorting by

×

… és Orbán feltette a nagy kérdést, amire a változatosság kedvéért választ várt – Megkapta!

Az “Orbán is ember”-kampány hétfői epizódjában a miniszterelnök közösségi oldalának kezelői azt az ukázt kaphatták, hogy a hétvégi “ki, ha én nem”-képet ellensúlyozandó, valami egyszerű kérdezz-felelek játékkal lepjék meg az oldal követőit. Az időjárás hálás témának bizonyult, hát ehhez nyúltak. A siker elmaradt.

Hirdetés

“Hahó, fészbukosok!”

Ha Ön üzenne Orbán Viktor miniszterelnöknek, most itt az alkalom, hogy megtegye!

“Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek? Kommentben várom a tageket”

A kommenetelők nem kímélték…

“Mi annak örülnénk már de nagyon, ha nem sanyargatná a népet és elhúzna jó messzire innen!!! Vagy annak jobban, ha mondjuk rács mögül nézné a szabadságáért fanyalogva. Nem poénkodni kellene ebben a helyzetben, hanem az embereken segíteni. Nem pedig a pénzt lenyúlni tojva magasról az emberi életekre! ”

“Én annak örülnék, ha nem 27% lenne az Áfa, a legmagasabb a világon, annak is örülnék, hogyha az euro nem 360 forint lenne, hanem max. 300 forint, de annak örülnék a legjobban, ha a semmit nem érő forintban kapott fizetésem felét nem vinné el a NAV.”

“Ez már nem eső .. a jóisten sír,hogy ennyire szomorodásba vágod az országod te csótány”

“Elnézést, de ezzel a kérdéssel most szocializálódni próbál?”

“Tisztelt Miniszterelnök Úr! Májusi eső aranyat ér! (Vendéglátósoknak nem igazán) Nem igazán találom a szavakat egy olyan Országban, ahol azért büntetnek, mert teljesen egészséges vagyok! Elhiszem, hogy szükség van intézkedésre,de ez már agyrém! Lát rá valami reményt, hogy hagynák élni a polgárokat és vezetné tovább az Országot???! Élni és élni hagyni…”

“Arra lennék kiváncsi ,hogy csalja el a választásokat? Még ép elméjű embert nem láttam aki a fideszre szavazott volna. Azt tudjuk ,hogy több száz milliárd közpénz kell ahhoz ,hogy az ostoba primitív propaganda gépezet átmossa az agyakat ,vagy azt a pár száz ezer megvehető embert megvegye. A mértékéből felismerhető a hazugságai nagyságrenje ,de a csalás minden részlete még nem világos.Érdekelne!”
“Köszi hogy ezt is intezed nagyfőnök. Minden fasza…kicsit bántja a szemem a fűtésszámla majus végén. Nem ismer egy jó gázszerelőt?”

“A lemondásodnak örülnénk a legjobban….te nem veszed észre magad ….te vagy a himnuszbol a balsors…..”
“Kérdezd azokat a családokat akik miattatok kénytelenek ezt az utcán átélni nap mint nap!”

Persze voltak, aki elaléltak a megtiszteltetéstől….

“Örüljünk együtt a csapadékos időjárásnak, hiszen csak így lesz annyira termelékeny a mezőgazdaságunk, mint ez a fantasztikus ország.”

“Ahány csepp lehullott csak azóta amióta él ez a poszt annyi áldás szálljon reád Tisztelt miniszterelnök úr”

“Szerintem mindenki és köszönjük szépen!”

“Én örülök, és annak is hogy az országnak ilyen szuper vezetője van! Én biztos oda teszem az X-et! Sok erőt kívánok! Gratulálok a teljesitményéhez”

“Mi mindennek örülünk amit drága miniszterelnök urunktól kapunk! Áldja meg a jó Isten érte!!!”

Na és Nagy Feró….

“Ha valami esik, Ha valami fúj,Ha valami fáj, Akkor is, Azért is BEATRICE.. akarom mondani Orbán Viktor.”

 

orbán

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.