Vigyázat lételemük a veszély! – a 3 legveszedelmesebb csillagjegy ami alatt férfi csak születhet

Mindegyik csillagjegynek van jó és rossz tulajdonsága, de néhány negatív tulajdonság nagyon idegesítő. Ma bemutatjuk nektek a három legveszélyesebb csillagjegyet. egy férfi, ha ezekben születik, szinte adrenalinfüggővé válik. Jól mérd fel tehát lelki tartalékjaidat, bírod-e mellette az életet!

3. Kos

A legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy nem vesszük észre rögtön a kos zsarnokságát, mert tudja, hogyan titkolja azt. Az első találkozásokkor figyelmes, de ahogy telik az idő, egyre jobban nyomást gyakorol a nőre. Szentül meg van győződve arról, hogy csak az ő véleménye és egyre veszélyesebb életcélijai számítanak.

2. Rák

Ki gondolná, hogy a rák csillagjegy aki mindig aranyos és kedves a veszélyt hajszoló csillagjegyek közé tartozik, miközben nem mellesleg nem fizikailag bántja a nőt, hanem lelkileg gyötri. Egoista személyiség. Ugyanakkor a rák férfi elvárja a figyelmet, a támogatást a nő részéről,  közben ő az aki  csak a saját céljaira tör. Ami pedig még ennél is szomorúbb az az, hogy minden sikertelenségért a nőt hibáztatja.

csillagjegy, veszély felhívás

1. Skorpió

A skorpió csillagjegy a kapcsolatokban is veszélyes, mindig a nő gyenge pontját keresi, mert így tudja a nőt legjobban megbántani. Nagyon féltékeny típus és mindig talál okot az elégedetlenségre. Ezek a férfiak mindent elkövetnek azért, hogy megőrizzék a tekintélyüket és állandóan ellenőrzésük alatt tartsák a családot, szinte abszurd amit csinálnak. (Ketkes)

FALÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

csillagjegy, veszély,figyelmeztetés
illusztráció: V.K.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük