Esküdj! Tényleg vannak pénzmágnes-csillagjegyek? – Derítsd ki!

Ha hiszed, ha nem, a csillagjegy-válasz: igen! Ezek a csillagjegyek anyagi bőséget teremtenek. Velük a szerelem mellett szinte biztosan gazdag életre is számíthatsz. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod.

A Bika a luxus szerelmese

A Bika a Vénusz bolygó szülötte, ezért is vágyik ösztönösen a szépségre, a bőségre, a luxusra és minden jóra az életében. Persze nemcsak vágyik a biztonságra, az anyagi stabilitásra, ő meg is teremti magának mindezt. Szorgalmasan, keményen dolgozik a jólét megszerzéséért, a pénzt ösztönösen nagyon jól kezeli. Mellette bizonyosan gazdag és bőséges életed lehet. Szereti a pénzt költeni, silány dolgokra ugyanakkor sosem adná ki.

…hogy ez csütörtökön kiderül-e, annak itt nézhetsz utána!

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbe menő rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törődik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sőt, csak tovább terjeszti a környezetében élőkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

A Skorpió ráérez a legjobb megoldásra

A Skorpió a Bikához hasonlóan kényelmes, nyugodt életre vágyik. Veleszületett képessége, hogy mindenkor ráérez a legjobb befektetésre, a legjobb lehetőségekre. Bámulatosak a radarjai, a megérzései, melyeket mindenkor használ is, és amelyekkel a legtitkosabb vágyait is képes valóra váltani. A zsigereiben érzi, hogyan teremtse meg magának a gazdag és bőséges életet.

…hogy ez csütörtökön kiderül-e, annak itt nézhetsz utána!

Kedves Skorpió, a mai napon lehet, hogy nem részesül akkora figyelemben, mint amekkorát szeretne, emiatt előfordulhat, hogy elromlik a kedve, s ebből fakadóan az emberek még kevésbé merik majd megközelíteni, hisz ki szeretne egy boldogtalan ember társaságában lenni. Figyeljen jobban saját belső harmóniájára, mielõtt környezetében keresné a hibát. Az önvizsgálat néha nagyon hasznos dolog, s, talán itt az ideje most önnek is gyakorolni, ez által is fejlesztve önmagát.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt láttad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse