A tegnapi nap híre, hogy Orbán Viktort hiába hívta meg az Európai Parlament elnöke a csütörtöki vitára, ahol Magyarország a téma.A magyar miniszterelnök, bokros teendőire hivatkozva elutasította az invitációt, és Varga Juditot igazságügyi(?) minisztert akarja küldeni maga helyett.

Mese, mese…

Nagyon nyomja ez a Varga Judit a jogállam dumát Brüsszel felé. Tényleg, micsoda skandalum, hogy a magyar kormány mondandójára az elmúlt évek után a galád Brüsszel már nem kíváncsi. Pedig Varga Judit aztán mindent bevet. Szinte toporzékolva hivatkozik tisztességes eljárásra, és mantrázza, hogy “hallgattassék meg a másik fél”.

A bibi csak az,

hogy kis országunk kicsi kormánya az elmúlt 10 évben magára nézve mindezt nem tartotta kötelezőnek. Hol volt, hol van ez a tisztességes eljárás pl. az ellenzékkel szemben? Hol volt, hol van ez a derék meghallgatás, amikor a nyugdíjasokról, a betegekről, a munkanélküliekről, a nincstelenekről van szó? Nem is sorolom, mert nincs olyan épeszű ember, aki ne tudná, hogy amit Varga Judit művel, az erőszakos terelés.

Azt a rémmesét habozza, amit ő és társai szőnek évek óta

Számukra már régóta az sem magyar, aki a legjobb szándékkal fogalmazza meg akár a legkisebb kritikát. Jogot formálták arra, hogy bárkit, bármikor ellehetetlenítsenek, címkézzenek vagy bűnbaknak nevezzenek. Ők szabják a híreket, ők mondják meg ki az ellenség, ki a barát, ki a hazafi.

koronavírus

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét