Esztergom giga-buktája – nem figyelt a Vezírre

Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnök péntekre hívta össze a fideszes polgármestereket egy kis gyűlöletkeltésre. Hiába, erre önkormányzati szinten is nagy a kereslet. De bakot lőttek, mert közben napvilágra került, hogy szeretett főnökük már teljesítette a brüsszeli feltételt. Cumi! Esztergom is röhejessé vált.

Esztergomi cumi

Esztergomban, a Dunakanyar legfelsőbb városában a városháza közszolgái úgy döntöttek, hogy elől járnak a meghirdetett civil-gyűlöltetésben és egyértelműen kinyilvánították, hogy nem kérnek a városban működő, betelepítést szervező Soros-szervezetekből. Akkor sem, ha maga a beterjesztő sem állítja, hogy léteznének ilyenek.

Arra minden bizonnyal nem számítottak, hogy a legfőbb betelepítő maga Orbán Viktor, tehát hatalmas bakot lőttek! Az iGOM helyi hírportál videója szerint a képviselőtestület a csütörtöki ülésen egyhangúlag, ellenszavazat nélkül szavazta meg az állásfoglalást. Ugyan kizárólag a fideszes képviselők voltak jelen, ez mégis csak egy 50-es éveket idéző szám: 100%!

Bánhidy László fideszes alpolgármester ezzel indokolta az országos riogató kampányhoz való csatlakozás szükségességét:

„A város vezetése már többszörösen bebizonyította, hogy mennyire fontosnak tartja a városban működő civil szervezeteket.  Csak javaslok egy állásfoglalást, hogy ezek a civil szervezetek, ha bevándorlást szervező feladatokat is kapnának a Soros-terv alapján, ezzel a város képviselő-testülete nem ért egyet. Nagy tisztelettel vagyunk a civil szervezetek iránt, csak félünk, hogy ha egy jelentős anyagi támogatást kapnának arra a célra, hogy bevándorlást szervezzenek, az esetleg Esztergom életét is befolyásolja.”

(forrás: 444.hu)

Polgármesteri fejtágítót tart a Fidesz a civilek további vegzálásáért

Wittinghoff Tamás: Ezt az ócska, hazug, uszító levelet ma hozta a posta…

Polgármesterek Szita Károly (Kádár hű katonája) és Orbán (egykori Soros tanítvány) ellen

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük