Fenti szóval jellemezte két hónapja tartó viszonyát a veterán modellel, Naomi Campbell-el a 25 éves brit énekes, Liam Payne, aki a One Direction pop banda tagjaként vált ismertté.


Az énekes titokban találkozgat a 48 éves modellel

A lesifotósoknak így is sikerült több alkalommal lefotózni őket édes kettesben, ami élénk találgatásokhoz vezetett: mi lehet kettejük közt? Na vajon…

Egy forrás szerint Liam fülig belehabarodott a kifutók egykori fényes csillagába, mi több, el sem akarta hinni, hogy ilyen szerencséje volt és összejött vele.

„Liam bámulatosnak és gyönyörűnek tartja Naomi-t. Többször is együtt vacsoráztak Londonban és New York-ban is.”

liam-payne
fotó: John Phillips/Getty Images

Míg szkeptikusabb források szerint

Naomi megfakult csillogását akarja polírozni a fiúval, és a kapcsolatuk keltette média figyelemmel. Mindenesetre múlt héten együtt tekintették meg a nigériai énekes, David Adekele (művész nevén Davido) londoni koncertjét.

naomi
fotó: John Phillips/Getty Images

Ezt megelőzően pedig egy újévi partin is együtt mutatkoztak, Ghana-ban. A fiú félmeztelen Isnta-képéhez Naomi azt írta:

„ Gyönyörű lélek”.

Liam pedig így áradozott a nőről:

„ A tökéletesség maga.. s azok a szemek!”

Liam tavaly szakított kétéves kapcsolat után barátnőjével, Cheryl Ann Tweedy angol énekesnővel, akivel megállapodtak, hogy közösen nevelik 22 hónapos fiukat, Bear-t. Ezt Liam annyira komolyan is gondolta, hogy a Karácsonyt Cheryl-lel és fiukkal töltötte, s csak az ünnepek után repült Naomi után Ghaná-ba, köszönteni az újévet.

Campbell a késő 1980-as és kora 1990-es évek egyik legjellegzetesebb modellje

Magánélete mindig is nagy vihart kavart a médiában: olyan ismert férfiakkal volt viszonya mint a világbajnoki címet nyert amerikai ökölvívó, Mike Tyson vagy a kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, Robert De Niro. De a hírekbe került amiatt is, hogy több alkalmazottja feljelentette bántalmazás miatt.

Egyik leghíresebb botránya 2006-ban történt, amikor egy öltöztetőnőjét verte saját telefonjával olyan durván, hogy össze kellett varrni az áldozat fejét. Hogy mindezek ismeretében mennyire szerencsés Liam az egykor

„fekete hattyú”-nak

nevezett modellel – az idő megmutatja.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét