Európa negyedik legbefolyásosabb emberének választotta Orbán Viktort a Politico

Európa negyedik legbefolyásosabb emberének választotta Orbán Viktort a Politico „cselekvők” kategóriában – számolt be a Telex.

Felvetődik a kérdés….

Emer Cooke, az Európai Gyógyszerügynökség vezetője és Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke után Orbán Viktor lett Európa negyedik legbefolyásosabb embere a

Politico „cselekvők” kategóriában.

politico/képernyőkép

Az első hely még nem tudni, kié lesz!

A lap szerint

a magyar miniszterelnök a migrációs vita megnyerése után felépítette az illiberális demokráciát Magyarországon, miközben sikeresen elkerülte az EU-s büntetéseket, az elmúlt egy évtizedben a „két lépést előre, egy lépést hátra” technikával pedig lebontotta az ország demokratikus intézményrendszerét.

A Politico továbbá megjegyzi, ha a nyugati országoknak sikerül Orbán Viktor uniós vétója után, a megkerülésével dönteni a költségvetésről és a helyreállítási alapról, joggal vetődik fel a kérdés:

„Mi értelme van annak, hogy Magyarország az EU-ban maradjon?”

Orbán Viktort egyébként Emmanuel Macron francia elnök, Recep Tayyip Erdoğan török elnök és Boris Johnson brit miniszterelnök követi a listán.

Gábor György

Egy hozzászólás itt: “Európa negyedik legbefolyásosabb emberének választotta Orbán Viktort a Politico

 • Avatar
  2020.12.07 - 18:42
  Közvetlen hivatkozás

  Méghogy orbán a negyedik legbefolyásosabb ember Európában?! Na ne röhögtessetek…
  Mi a nyavalya ez a politico? Nem akarja véletlenül örökbefogadni orbánt? Mert mi, az ország minimum kétharmada baromira megszabadulnánk tőle. Egy halom pénzről esünk el orbán miatt. Ő ’22-ben lepattan, nekünk meg itthagyja a rengeteg adósságot. Ez az ember iszonyatosan kártékony . Jó lenne, ha az elkövetkező majd’két évben nem csinálna már több kárt

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük