Orbánia az európai államok közül egyedül nemmel szavazott arra a javaslatra, amely vizsgálatot indítványozott a Fülöp-szigeteki gyilkosságok ügyében.


Az első, ami eszembe jut: mindent eltűr ez a nép? Minden gyalázatot? Tényleg arra adtak, akik adtak, felhatalmazást az orbáni bandának, hogy sorozatosan megszégyenítsen bennünket, magyar állampolgárokat?

Orbánia ocsmány, mindenestül!

Mi ez az eszméletlen disznóság?! Mi a „magyarázata”? – már ha kíváncsi rá bárki is. Ha még vannak, akik nem tudják.

Egyszerű a magyarázat: Orbánia „szuverén” állam, és nagyon vigyáz a maga „szuverenitására”. Gondosan ápolja kapcsolatait olyan államokkal, amelyek szintén „szuverének”, mint Törökország, Kína, Azerbajdzsán, Kazahsztán stb. Oroszország…

Közéjük tartozik Fülöp-szigetek, Duartéval együtt. Maga Szijjártó is meglátogatta már, és vidáman bratyizott vele. A „kölcsönös tisztelet” jegyében, elutasítva a „demokrácia exportját” stb.

És Orbánia „tiszteli” az ilyen államokat, és nem avatkozik „belügyeikbe”..!

Hiszen mi mással tudná viszonozni azt, hogy az ilyen államoknak semmi bajuk sincs a magyar demokrácia lerombolásával, az eszméletlen lopásokkal, rablásokkal..?

Jegyezzük meg: egyetlen európai országként szavazott nemmel. Azt jelenti ez, hogy habozás nélkül Európán kívülre helyezi magát a „kormány”, ha gyalázatos érdekei azt kívánják. Azt mondják, erre kaptak fölhatalmazást…

Valóban? Számon kéri valaki rajtuk ezt a gyalázatot – ezt a gyalázatot is?!

Amnesty International Magyarország

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét