Sorting by

×

Gáspár Evelin megelégelte Győzike, és Zsolti cicaharcát, helyretette őket

Ahogy azt csütörtökön a  Borsra hivatkozva elsők között a Városi Kurír is megírta tovább folytatódott a két Gáspár: Győző és Zsolt harca a nyilvánosságban, a nyilvánosságért. Úgy látszik most már Győzike lányánál Evelinnél is betelt a pohár apja, és nagybátyja egymást gyalázásától.

Gáspárok cicaharca

“Zsolti ezúttal nem ismert tréfát: kendőzetlen őszinteséggel, de mély fájdalommal reagált bátyja állításaira. Történt ugyanis, hogy a napokban Győzike szintén a Bors hasábjain fakadt ki arról, hogy öccse csak kirakatkapcsolatot ápol vele. Mindössze egyetlen órára nyújtott neki békejobbot, amíg egy közös címlapfotó elkészült, ráadásul az ezért kapott tiszteletdíj egészét zsebre tette. A bátyó szerint a teátrális kézfogás után külön töltötték a karácsonyt. -írtuk meg csütörtökön.”

Evelin

Egy nappal később Evelin, akiről szintén szó eset Zsolti szó áradatában:

“Az unokatestvérek eltiltását pedig azzal cáfolja, hogy állítása szerint a nagyobbik lánya és unokahúga, Evelin minden reggel együtt edz, szerinte ebből is látszik, hogy nincs szó eltiltástól.”

a közösségi oldalán alaposan kiosztotta a kakaskadókat.

“Jó lenne, ha már befejeznétek ezt, hogy az újságban bántjátok egymást! Viselkedjetek már felnőtt módon, és ne járassátok le magatokat meg a családotokat!”

írta a fiatal lány.

Evelin

 

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.